ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Αντώνης Σαουλίδης
Μέλος Κεντρικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ

Αντώνης Σαουλίδης στο pagenews.gr: Ο Μητσοτάκης δεν θα μας βρει συμπαραστάτες στην απόπειρα συγκάλυψης

Ο Αντώνης Σαουλίδης Μέλος Κεντρικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ αναφέρθηκε στην υπόθεση των παρακολουθήσεων

Ο Αντώνης Σαουλίδης Μέλος Κεντρικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ μίλησε στο pagenews.gr και την εκπομπή “Opinion Leader” με τη Σοφία Χύτου όπου αναφέρθηκε στην υπόθεση των παρακολουθήσεων.

Αντώνης Σαουλίδης στο pagenews.gr: Για τις παρακολουθήσεις

Ο κ. Σαουλίδης αναφορικά με την υπόθεση των παρακολουθήσεων σημείωσε τα εξής: ” Κανένας Έλληνας και καμία Ελληνίδα δεν είναι ικανοποιημένοι από τη συμπεριφορά του πρωθυπουργού του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη. Κανένας Έλληνας και καμιά Ελληνίδα δεν μπορεί να εμπιστευτεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί από την πλευρά του ο πρωθυπουργός δεν έχει καμία απολύτως διάθεση για να διαθέσει τον καθένα από εμάς όλες τις απαραίτητες απαραίτητες πληροφορίες, δεν διαθέτει την πραγματικότητα, δεν διαθέτει την αλήθεια, δεν διαθέτει όλα αυτά τα απαραίτητα στοιχεία τα οποία είναι χρήσιμα για να μπορέσει ο καθένας από εμάς να αποφασίσει το τι τελικώς θα επιλέξει. το τι τελικός είναι σωστό, τι τελικός είναι επωφελές για το εθνικό συμφέρον. Προσπαθεί να κρύβεται πίσω από διαδικαστικά τερτίπια, προσπαθεί να νομοθετήσει νόμους οι οποίοι θα τον βοηθήσουν για να συγκαλύψει την αλήθεια, ωστόσο όμως εμάς δεν πρόκειται να μας βρει συμπαραστάτες. Εμείς στεκόμαστε πάντοτε στο πλευρό των Θεσμών, της θεσμικότητας, της νομιμότητας και μέσα από αυτήν προσπαθούμε να αναδείξουμε την αλήθεια. Είναι μία μερική δικαίωση το ότι ο πρωθυπουργός λίγους μήνες μετά από την ανάδειξη της ιστορίας της παρακολούθησης του προέδρου μας του Νίκου Ανδρουλάκη ότι προχωρεί σε νέες διατάξεις σε νέες ρυθμίσεις.

“Υπάρχουν πάρα πολλές ρυθμίσεις οι οποίες προέρχονται από το δικό μας πλαίσιο προτάσεων για την λειτουργία των εθνικών υπηρεσιών Πληροφοριών και των τρόπων με τον οποίον θα μπορούν οι κρατικές δομές να παρακολουθούν ένα να προχωρούν σε νόμιμες επισυνδέσεις ανθρώπων οι οποίοι θεωρούνται επικίνδυνοι ωστόσο όμως υπάρχει κάτι το οποίο είναι πάρα πολύ κρίσιμο και για το οποίο διαφωνούμε. Το χρονικό διάστημα δεν μπορεί να παρακολουθεί σε κάποιο πολιτικό πρόσωπο πολύ περισσότερο ανθρώπους οι οποίοι ηγούνται κοινοβουλευτικών κομμάτων και αυτοί να το λαμβάνουν γνώση μετά από τρία χρόνια. Είναι κάτι πάρα πολύ χρήσιμο είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό έχει να κάνει σχέση με τον πυρήνα της δημοκρατίας γιατί αν στο μεσοδιάστημα αυτής της τριετίας υπάρχουν εκλογικές διαδικασίες τότε ο κόσμος δεν τα λαμβάνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Όπως βεβαίως έχει να κάνει σχέση και με τον πρόεδρό μας γιατί αυτή τη στιγμή παρόλο τη μεταρρύθμιση την οποία επιχειρεί η κυβέρνηση δεν αλλάζει τα δεδομένα τα οποία δεδομένα έχουν να κάνουν σχέση με το ότι θα οδηγηθούμε σε εκλογές ΗΠΑ έχοντας από πάνω ένα νέφος το οποίο θα καλύπτει την ακεραιότητα του προέδρου του Νίκου Ανδρουλάκη” σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Σαουλίδης.