Ελλάδα

Συνελήφθη 19χρονη για την παράσυρση με ΙΧ και εγκατάλειψη 21χρονης

Συνελήφθη 19χρονη για την παράσυρση με ΙΧ και εγκατάλειψη 21χρονης

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Πρόκειται για συνεπιβάτη στο όχημα που χτύπησε και εγκατέλειψε την 21χρονη κοπέλα

Στη σύλληψη μιας 19χρονης, η οποία επέβαινε στο μαύρο Skoda το οποίοι παρέσυρε και εγκατέλειψε αιμόφυρτη την 21χρονη στην οδό Εγνατία, στη Θεσσαλονίκη, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη της 19χρονης και να της περάσουν χειροπέδες.

Στην ταυτοποίηση του κατόχου του οχήματος που παρέσυρε την 21χρονη κοπέλα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα της Τρίτης προχώρησαν οι Αστυνομικές Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία ταυτοποίησε τον ιδιοκτήτη του οχήματος που φέρεται να εμπλέκεται στην παράσυρση της 21χρονης κοπέλας στην Εγνατία, στο ύψος της Καμάρας. Οι Αρχές «έφτασαν» στον εντοπισμό του κατόχου από τα στοιχεία που βρέθηκαν στο εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο και από τον αριθμό πλαισίου του.

Να σημειωθεί, πως ο οδηγός του ΙΧ σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα αρχικά παρέσυρε την κοπέλα, χτύπησε σε σταθμευμένο όχημα, έβαλε όπισθεν και ξανά χτύπησε την 21χρονη, ώσπου έκανε αναστροφή και έφυγε με μεγάλη ταχύτητα προς την Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης.

Πηγή: thestival.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments