Αθλητισμός

Δικαίωση ΠΑΟ – Χάλασε μεταγραφή πριν μπει στο αεροπλάνο κι έφερε παίκτη που τον άλλαξε επίπεδο!

Δικαίωση ΠΑΟ – Χάλασε μεταγραφή πριν μπει στο αεροπλάνο κι έφερε παίκτη που τον άλλαξε επίπεδο!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Η καλύτερη εμφάνιση της χρονιάς, το ΣΕΦ και η επόμενη προσθήκη.

Η καλύτερη εμφάνιση της χρονιάς, το ΣΕΦ και η επόμενη προσθήκη. Πώς οι Πράσινοι… ποδοπάτησαν τη Βιλερμπάν το βράδυ της Παρασκευής, η αρχή για κάτι καλύτερο σε Ελλάδα και Ευρώπη και η αλλαγή κλίματος με τον Ράντονιτς.

Ο Παναθηναϊκός έκανε τεράστια προσπάθεια για να νικήσει το βράδυ της Τετάρτης την Βίρτους Μπολόνια. Με το μεγάλο τρίποντο του Ντέρικ Ουίλιαμς μπόρεσε και επικράτησε της ιταλικής ομάδας, και πήρε έτσι βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα.

Αυτή η νίκη του έδωσε, λοιπόν, φτερά, κάτι, που φάνηκε πριν από λίγο, όταν και ποδοπάτησε την Βιλερμπάν. Κόντρα στους Γάλλους έκανε την πιο ουσιαστική φετινή του εμφάνιση και είναι φυσιολογικό πλέον να βλέπει τη συνέχεια με διαφορετικό μάτι. Αν μπορέσει μάλιστα την επόμενη εβδομάδα να κερδίσει και την Ζαλγκίρις στο Κάουνας, τότε ο Ράντονιτς και οι παίκτες του θα αρχίσουν να κάνουν άλλα σχέδια. Σχέδια, που θα κάνουν λόγο για ουσιαστικές πιθανότητες για πρόκριση στην οκτάδα.

Αποδείχθηκε επίσης για ένα ακόμη παιχνίδι ότι καλά έκανε ο Παναθηναϊκός και άλλαξε τα σχέδια του. Ακύρωσε, δηλαδή, τη συμφωνία με τον Τζέικ Λέιμαν και πήρε τον Ντουέιν Μπέικον, ένα σεσημασμένο σκόρερ, που μπορεί να πάρει παιχνίδια μόνος του. Ο Μπέικον έχασε πέρυσι με την Μονακό το γαλλικό πρωτάθλημα από την Βιλερμπάν, αλλά πριν από λίγο πήρε την εκδίκησή του.

Την ίδια ώρα ανέβηκε στην εκτίμηση του κόσμου του Παναθηναϊκού ο Ράντονιτς, ο οποίος μέχρι και πριν από τον αγώνα με την Βίρτους δεν ήταν και σε πολύ καλή θέση. Τώρα, όμως, ο Σέρβος νοιώθει καλύτερα και θα είναι ακόμη καλύτερα αν κερδίσει στο Κάουνας καθώς και την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Πέρυσι ο Δημήτρης Πρίφτης είχε κερδίσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ ως προπονητής του Παναθηναϊκού, αλλά δεν είχε ανάλογη συνέχεια. Φέτος, όμως, ο Παναθηναϊκός έχει καλύτερο ρόστερ και αν φτιάξει την ψυχολογία του, αποκλείεται να είναι χειρότερος από την περυσινή χρονιά. Ειδικά μάλιστα αν κάνει και μία ακόμη μεταγραφή. Είτε αυτός είναι ο Μήτογλου, είτε ένα «4άρι» από το ΝΒΑ.

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments