Trash

Μαυρίδης για Κολέτσα: “Πιο πολλά παντελόνια φοράει κι απ’ τους άντρες”

Μαυρίδης για Κολέτσα: “Πιο πολλά παντελόνια φοράει κι απ’ τους άντρες”

Πηγή Φωτογραφίας: Mad TV

Μαυρίδης για Κολέτσα: «Πολλά πράγματα τα πληρώνει χωρίς να έχει καμία σχέση»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Open Weekend» βρέθηκε μέσω Skype ο Γιώργος Μαυρίδης, με τον γνωστό tattoo artist, που φέτος συμμετείχε στο Asia Express μαζί με τη σύντροφό του, να μιλάει για την εμπειρία του στο reality περιπέτειας, ενώ ξεκαθάρισε τη σχέση του με τη Χριστίνα Κολέτσα μετά τα όσα συνέβησαν πριν χρόνια στο Nomads.

«Όταν βγήκαμε από το Nomads, που ήταν πάρα πολύ επεισοδιακό, το μοναδικό πλάσμα που πήρε το αεροπλάνο, κατέβηκε Θεσσαλονίκη, ήρθε στο μαγαζί μου, με βρήκε και μου είπε συγγνώμη, ήταν η Κολέτσα. Μόνο αυτό έχω να σου πω» αποκαλύπτει ο Γιώργος Μαυρίδης και προσθέτει: «Πιο παντελόνια κι απ’ τους άντρες. Εμένα από τότε η Κολέτσα είναι μέσα στην καρδιά μου. Ήταν ένα κίνητρο να την έχω στην καρδιά μου, να την κάνω φίλη μου, να τη γνωρίσω στη γυναίκα μου».

«Η Κολετσάρα είναι το πιο αντράκι. Είναι πάρα πολύ παρεξηγημένη. Πολλά πράγματα τα πληρώνει χωρίς να έχει καμία σχέση» σημειώνει ο tattoo artist για την τραγουδίστρια.

Τέλος, όσον αφορά τη συμμετοχή του στο Asia Express, ο Γιώργος Μαυρίδης παραδέχτηκε ότι ήταν πολύ πιο δύσκολο απ’ ό,τι φανταζόταν και πως κατά τη διάρκεια του show, η σχέση του με την Κρίστυ Καθάργια δοκιμάστηκε λόγω των εντάσεων και της συναισθηματικής φόρτισης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments