Ελλάδα

Τσιόδρας: Ατύχημα για τον γνωστό λοιμωξιολόγο

Τσιόδρας: Ατύχημα για τον γνωστό λοιμωξιολόγο

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

Στο ΚΑΤ νοσηλεύεται από το Σάββατο, ο γνωστός λομωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας μετά από ατύχημα.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας γλίστρησε κι έπεσε, με αποτέλεσμα να σπάσει το χέρι και το πόδι του. Χρειάστηκε να υποβληθεί και σε χειρουργική επέμβαση στο χέρι από τους γιατρούς του ΚΑΤ, ενώ  τραυματισμός του στο πόδι θα αντιμετωπιστεί συντηρητικά.

Δεν αποκλείεται, ο επικεφαλής της επιτροπής λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας και σύμβουλος του πρωθυπουργού να πάρει εξιτήριο από το ΚΑΤ σήμερα ή αύριο.

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.