Οδηγός

Πυροσβεστική προκήρυξη: Ανοίγει ο δρόμος για την πρόσληψη 3.600 μονίμων

Πυροσβεστική προκήρυξη: Ανοίγει ο δρόμος για την πρόσληψη 3.600 μονίμων

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ανοίγει ο δρόμος για την πρόσληψη 3.600 μονίμων στην Πυροσβεστική

Ανοίγει ο δρόμος για την πρόσληψη 3.600 μονίμων στην Πυροσβεστική με την έκδοση  διαδοχικών προκηρύξεων. Δημοσιεύθηκε και επίσημα το ΦΕΚ του Πυροσβεστικού Σώματος σύμφωνα με το οποίο δημιουργούνται 3.630 κενές οργανικές θέσεις πυροσβεστικού.

Όπως προβλέπει η απόφαση, συνιστώνται, πλέον των υφιστάμενων, τρείς χιλιάδες εξακόσιες τριάντα (3.630) οργανικές θέσεις πυροσβεστικού προσωπικού, εκ των οποίων οι τρείς χιλιάδες πεντακόσιες πέντε (3.505) θέσεις κατανέμονται στο πυροσβεστικό προσωπικό Γενικών Καθηκόντων και οι υπόλοιπες εκατόν είκοσι πέντε (125) θέσεις κατανέμονται στο πυροσβεστικό προσωπικό Ειδικών Καθηκόντων.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τον Αρχηγό της Πυροσβεστικής κ. Αλέξη Ράπανο, το ΣτΕ είχε δώσει τη δική του έγκριση για την αύξηση των θέσεων.

Πρόθεση του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος είναι να προγραμματίσει προσλήψεις πριν την αντιπυρική περίοδο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν θα εκδοθεί μια ενιαία, μεγάλη, προκήρυξη αλλά διαδοχικές με 500-700 μόνιμες θέσεις η κάθε μια.

Δείτε ολόκληρη την απόφαση ΕΔΩ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments