Ελλάδα

3 η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία

3 η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Μία ευκαιρία για να γιορτάσουμε και να διατρανώσουμε πως όταν είμαστε όλοι ΜΑΖΙ, η υπόθεση της ισότητας, της βελτίωση των δυνατοτήτων του κάθε ατόμου με αναπηρία και η δημιουργική ζωή μέσα στην κοινωνία, είναι πολύ πιο εφικτά.

« Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία» η 3 η του Δεκεμβρίου και το Κέντρο ΑμεΑ «ΕΡΜΗΣ» μαζί με τον Αθλητικό όμιλο «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ ΑμεΑ», υπό την αιγίδα του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, διοργανώνουν μια μεγάλη γιορτή για την αποδοχή της διαφορετικότητας, την αξιοποίηση των δυνατοτήτων του κάθε ατόμου, την ποιότητα ζωής που αξίζουμε όλοι μας. Η εκδήλωση με αρκετό τραγούδι, θεατρικά δρόμενα και χορό θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου, 3 Δεκεμβρίου 2022, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης», στην Αργυρούπολη.

Μία ευκαιρία για να γιορτάσουμε και να διατρανώσουμε πως όταν είμαστε όλοι ΜΑΖΙ, η υπόθεση της ισότητας, της βελτίωση των δυνατοτήτων του κάθε ατόμου με αναπηρία και η δημιουργική ζωή μέσα στην κοινωνία, είναι πολύ πιο εφικτά. Στο φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου, παράλληλα, θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε ζωγραφιές και να αγοράσετε γούρια, κεριά, Χριστουγεννιάτικα δώρα και χειροτεχνίες που φιλοτέχνησαν οι περίπου 100 εκπαιδευόμενοι του «ΕΡΜΗ». Δημιουργίες που αναδεικνύουν το ταλέντο, τις δεξιοτεχνίες, την επιμονή και την θέληση για μια ισότιμη συμμετοχική στη ζωή.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν, αλλά η συμμετοχή όλων μας έχει πολύ μεγάλο, ανεκτίμητο, όφελος καθώς δίνει δύναμη στα παιδιά μας. Το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» βρίσκεται στην Λεωφόρο Κύπρου 68 στην Αργυρούπολη και θα σας περιμένουμε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments