Διεθνή

Πελέ: Ανησυχία για τον θρύλο – Σταμάτησαν οι χημειοθεραπείες

Πελέ: Ανησυχία για τον θρύλο – Σταμάτησαν οι χημειοθεραπείες

Πηγή Φωτογραφίας: FOXNEWS

Οι χημειοθεραπείες στις οποίες έχει υποβληθεί ο θρύλος του βραζιλιάνικου και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου δεν έχουν αποτέλεσμα, με τον οργανισμό του να έχει σταματήσει να ανταποκρίνεται

Ανησυχητικά είναι τα νέα που έρχονται στο φως για τον βραζιλιάνο “θρύλο”, καθώς όπως αναφέρει ο “Guardian” δεν ανταποκρίνεται πλέον στις χημειοθεραπείες.

Ολοένα και πιο δύσκολη γίνεται, όπως φαίνεται, η κατάσταση του Πελέ. Παρά το γεγονός πως προ δύο ημερών οι ιατροί του παρουσιάστηκαν καθησυχαστικοί μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, τα τελευταία ρεπορτάζ δεν είναι καθόλου αισιόδοξα σε ό,τι έχει να κάνει με την υγεία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο “Guardian” σε σχετικό δημοσίευμα, οι χημειοθεραπείες στις οποίες έχει υποβληθεί ο θρύλος του βραζιλιάνικου και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου δεν έχουν αποτέλεσμα, με τον οργανισμό του να έχει σταματήσει να ανταποκρίνεται. Μάλιστα, τα πράγματα φαίνεται πως είναι ακόμα χειρότερα, καθώς έχει προκληθεί και μία μόλυνση στον οργανισμό του 82χρονου, ο οποίος θυμίζουμε ότι δίνει “μάχη” εδώ και καιρό με τον παγκρεατικό καρκίνο.

Το ρεπορτάζ λέει ότι, πλέον, ο Πελέ έχει σταματήσει εντελώς τις χημειοθεραπείες και πως οι ιατροί απλώς του χορηγούν φάρμακα για να ανακουφίσουν τον πόνο του και για να μπορεί να βρίσκει την ανάσα του, καθώς αντιμετωπίζει (και) αναπνευστικά προβλήματα. Ο πρώην ποδοσφαιριστής έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο “τελικού σταδίου”, εκεί που μεταφέρονται όσες περιπτώσεις ασθενών αναμένεται να… καταλήξουν το προσεχές διάστημα.//

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments