Lifestyle

Γιάννης Τσορτέκης: «Αυτά τα εκτρώματα όπως ο “Χαράλαμπος” πρέπει να πάψουν να υπάρχουν»

Γιάννης Τσορτέκης: «Αυτά τα εκτρώματα όπως ο “Χαράλαμπος” πρέπει να πάψουν να υπάρχουν»

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Ο ηθοποιός Γιάννης Τσορτέκης μιλά για τον βάναυσο και κακό χαρακτήρα του «Χαράλαμπου» που υποδύεται στη σειρά «Maestro»

Από τη μια ο ρόλος του μέθυσου και βίαιου άνδρα της Μαρίας Καβογιάννη στο Maestro και από την άλλη ο ρόλος του κλασικού τύπου που συχνάζει στα σκυλάδικα τη δεκαετία του 80 στη σειρά του Alpha, Αυτή η νύχτα μένει. O Γιάννης Τσορτέκης σε κάθε του εμφάνιση καταφέρνει να δημιουργεί στο κοινό έντονα συναισθήματα.

Ο Γιάννης Τσορτέκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Νέο Ψυχικό και συχνά μιλά γι’ αυτό στις συνεντεύξεις του.

«Μια περιοχή με έντονο το στίγμα της μετανάστευσης, αφού σ’ αυτήν βρήκαν ένα μέρος για να εγκατασταθούν άνθρωποι από διάφορα μέρη της Ελλάδας που έψαχναν μια καλύτερη μοίρα γι’ αυτούς και τα παιδιά τους. Όλη μου η παιδική ηλικία είναι έντονη, γεμάτη πια από αναμνήσεις», σημείωνε σε συνέντευξή του στο site catisart.

«Θυμάμαι όμως πόσο ποθούσα να παίζω με οτιδήποτε συνεχώς και ακατάπαυστα. Στην πλατεία που παίζαμε μπάλα, στους δρόμους που κόβαμε τα νεράντζια και τα πετούσαμε ο ένας στον άλλο, και τα καλοκαίρια στο χωριό της μάνας μου που τρέχαμε όλη τη μέρα έξω ακολουθώντας άλλα παιδιά που βγάζανε τις γίδες για σκάρισμα, και που κάναμε ολόκληρα κομβόι ο ένας πίσω από τον άλλο κάνοντας τα αυτοκίνητα με αυτοσχέδια τιμόνια από στεφάνια από βαρέλια και κλαδιά από καστανιές, κορνάροντας και μιμούμενοι τις μηχανές των αυτοκινήτων που θαυμάζαμε», σημείωνε στην ίδια συνέντευξη για την παιδική του ηλικία ο Γιάννης Τσορτέκης.

Ο Γιάννης Τσορτέκης δεν υπήρξε ποτέ από εκείνους τους τύπους που τους άρεσαν να σπαταλούν χαραμίζουν τον χρόνο τους σε καφέδες. Έψαχνε να βρει τον τρόπο για να περνά όσο πιο πολύτιμα την κάθε του στιγμή. Κάπως έτσι έπεσε πάνω σε ένα εργαστήρι που έκανε ο δάσκαλός του, Άκης Δάβης, μαζί με τον Μιχαήλ Μαρμαρινό και την Αμαλία Μουτούση. Τότε ήταν που κατάλαβε πως κάτι έχει αλλάξει μέσα του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments