Ελλάδα

Έκρηξη σε δημοτικό στις Σέρρες: Ένα παιδί χωρίς τις αισθήσεις του, δύο τραυματισμένα

Έκρηξη σε δημοτικό στις Σέρρες: Ένα παιδί χωρίς τις αισθήσεις του, δύο τραυματισμένα

Πηγή Φωτογραφίας: voria.gr/info24news

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Έκρηξη στο λεβητοστάσιο, στο ισόγειο δημοτικού σχολείου των Σερρών σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας. 

Έκρηξη στο λεβητοστάσιο, στο ισόγειο δημοτικού σχολείου των Σερρών σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα αγόρι 12 ετών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του. Δύο ακόμη παιδιά, 6 και 11 έχουν τραυματιστεί ελαφρά και μεταφέρονται στο νοσοκομείο. Το ένα από τα δύο παιδιά που έχουν τραυματιστεί έχει τραύματα σε χέρι και πόδι. Τα δύο παιδιά που τραυματίστηκαν είναι καλά και υποβάλλονται σε προληπτικές εξετάσεις.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και το ΕΚΑΒ. Η πυροσβεστική, αν και εκλήθη στο σημείο δεν έχει προβεί σε κάποια ενέργεια, καθώς δεν υπάρχει φωτιά.

Σύμφωνα με το infonews24, στο σημείο έχουν σπεύσει επίσης και ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Σερρών Γιάννης Δεσποτίδης, αλλά και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Σερρών Γιάννης Καραβασίλης.

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.