Ελλάδα

Μητσοτάκης: Με καρκίνο του μαστού διαγνώστηκε η αδερφή του – «Καλύτερα να ταλαιπωρηθώ παρά να πεθάνω»

Μητσοτάκης: Με καρκίνο του μαστού διαγνώστηκε η αδερφή του – «Καλύτερα να ταλαιπωρηθώ παρά να πεθάνω»

Πηγή Φωτογραφίας: netakias

Να σημειωθεί ότι στον περσινό έλεγχο που έκανε η Κατερίνα Μητσοτάκη δεν είχε διαπιστωθεί κάτι, πράγμα που σημαίνει πως είναι κάτι καινούργιο.

Πριν από λίγες ημέρες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης γνωστοποίησε πως η αδερφή του Κατερίνα Μητσοτάκη διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.

Η αδερφή του πρωθυπουργού στέλνει ένα πολύ ηχηρό μήνυμα για την πρόληψη μέσα από το Secret των Παραπολιτικών: «Καλύτερα να ταλαιπωρηθείς παρά να πεθάνεις. Όσο πιο γρήγορα το μάθεις, τόσο πιο εύκολα θα το αντιμετωπίσεις». Όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Μητσοτάκη κάθε χρόνο έκανε προληπτικούς ελέγχους, λόγω και του οικογενειακού ιστορικού με τη μητέρα της. «Όταν πήρα στα χέρια μου το report της Μαρίκας, λίγο πριν κάνει το χειρουργείο, δεν πίστευα στα μάτια μου. Η μητέρα μου το έπαθε στα 64 και εγώ στα 63» εξομολογήθηκε.

View this post on Instagram

A post shared by Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)

Να σημειωθεί ότι στον περσινό έλεγχο που έκανε η Κατερίνα Μητσοτάκη δεν είχε διαπιστωθεί κάτι, πράγμα που σημαίνει πως είναι κάτι καινούργιο. Πριν από λίγες εβδομάδες συνόδευσε τον σύζυγό της, Απόστολο Μαυραγάνη, ο οποίος και αυτός είχε διαγνωστεί πριν από αρκετά χρόνια με καρκίνο, ωστόσο η περιπέτεια της υγείας του έχει πάει εξαιρετικά καλά. Σε αυτή την επίσκεψη η Κατερίνα Μητσοτάκη είπε στον γιατρό του συζύγου της: «Δεν κοιτάς και τις δικές μου εξετάσεις;».

Ο έμπειρος γιατρός της είπε αμέσως ότι πρέπει να κάνει βιοψία, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν πως ο όγκος είναι κακοήθης. Η Κατερίνα Μητσοτάκη έκανε την πρώτη της χημειοθεραπεία την Πέμπτη (24/11) και θα ακολουθήσουν άλλες πέντε, ανά περίπου 21 μέρες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments