Ελλάδα

Σε κορίτσι 10 ετών ο ένας κερατοειδής της Εμμανουέλας [vid]

Σε κορίτσι 10 ετών ο ένας κερατοειδής της Εμμανουέλας [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: the toc/the indicator

Σε κοριτσάκι 10 ετών, που έχασε την όρασή του σε ηλικία 2,5 ετών, μεταμοσχεύθηκε σήμερα ο ένας από τους κερατοειδείς της 21χρονης

Σε κοριτσάκι 10 ετών, που έχασε την όρασή του σε ηλικία 2,5 ετών, μεταμοσχεύθηκε σήμερα ο ένας από τους κερατοειδείς της 21χρονης από την Κρήτη, που έχασε τη ζωή της από παράσυρση και εγκατάλειψη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Μετά την απόφαση της οικογένειάς της να δωρίσει τα όργανά της και αφού μεταμοσχεύθηκαν η καρδιά, το ήπαρ και οι νεφροί της, σήμερα μεταμοσχεύθηκε ο ένας κερατοειδής της, με επέμβαση που έγινε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, ενώ ο άλλος αξιολογείται στο Μεταμοσχευτικό Κέντρο του ΑΧΕΠΑ.

Ο διευθυντής της Β’ Πανεπιστημιακής Οφθαλμολογικής Κλινικής και του Μεταμοσχευτικού Κέντρου Κερατοειδούς του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, εμφανώς συγκινημένος, ανακοίνωσε στις 12:00 το μεσημέρι, ότι η μεταμόσχευση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σύμφωνα με το ΑΠΕ -ΜΠΕ.

«Μας δώσατε δύναμη»: Το μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο από τους γονείς της Έμμας που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Με ένα μήνυμα ευγνωμοσύνης θέλησαν να ευχαριστήσουν οι γονείς της Έμμας, της 21χρονης φοιτήτριας που έχασε τη ζωή της όταν παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε αιμόφυρτη στη μέση του δρόμου, στη Θεσσαλονίκη, όλους όσοι στάθηκαν δίπλα τους τις δύσκολες ώρες.

«Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όλο αυτόν τον κόσμο που στάθηκε ταπεινά δίπλα μας με τον οποιοδήποτε τρόπο όλο αυτό το διάστημα από τη στιγμή της τραγικής είδησης ως και τη στιγμή του αποχαιρετισμού της Εμμανουέλα μας! Μας δώσατε δύναμη από τη δύναμη σας … σας ευχαριστούμε ! Οι γονείς Χαράλαμπος Καρυωτάκης – Κέλυ Καμπάκη», έγραψαν χαρακτηριστικά οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments