Trash

Δεν ξανάγινε: Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έφυγε από εκπομπή επειδή δεν της έκαναν… STORY

Δεν ξανάγινε: Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έφυγε από εκπομπή επειδή δεν της έκαναν… STORY

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ξέσπασε κατά της Μαρίας Μπακοδήμου και την εκπομπή της «Γεια Σου» επειδή δεν την προλόγησαν.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια σου» ήταν την Κυριακή (4/12) η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου, ωστόσο δεν εμφανίστηκε ποτέ.

View this post on Instagram

A post shared by Ε Υ Ρ ΙΔΙΚ Η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (@papadopoulou_evridiki)

Η πρώην παίκτρια του Survivor και του My style rocks κοινοποίησε μια σειρά από Instagram stories και εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να μην δώσει το «παρών» στο πλατό και να ακυρώσει την εμφάνισή της.

Είπε συγκεκριμένα:

«Λοιπόν παιδιά, ήταν να εμφανιστώ στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, δεν θα εμφανιστώ όμως γιατί μετά από 8 μήνες που με παρακαλάνε όλες οι εκπομπές να εμφανιστώ και δεν έχω βγει πουθενά, από προσωπική μου πρωτοβουλία, σήμερα προανήγγειλα εγώ πως θα βρίσκομαι στην εκπομπή Γεια σου της Μαρίας Μπακοδήμου, χωρίς εκείνοι να έχουν κάνει το σχετικό story και τη σχετική αναφορά στο πρόσωπό μου, μέσω των social media.

Οπότε θεώρησα κι εγώ ότι δεν είμαι σημαντική για εκείνους να παρερευθώ στο πλατό τους και δεν είναι καθόλου τιμητικό για εμένα να βρεθώ κάπου που δεν με έχουν προαναγγείλει και μόνη μου προαναγγέλομαι, είναι σαν να αυτοπροσκαλούμαι κάπου, οπότε πάμε για καφέ…

Μόνοι τους με παίρνουν τηλέφωνο και με κάλεσαν για να με έχουν κοντά τους και δεν τους κάλεσα εγώ, θέλανε να με έχουν εκεί κοντά τους, οπότε ο κατάλληλος και αντίστοιχος σεβασμός απαιτείται. Είμαι ένας άνθρωπος που σέβομαι για να με σέβονται, θεωρώ πως δεν με σεβάστηκαν, δεν χρειάζεται να παρευρεθώ κοντά τους».

Η ανάρτησή της

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments