Ελλάδα

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ, με θέμα “ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ, ΒΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ” την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ, με θέμα “ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ, ΒΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ” την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου
Με αφορμή των αυξανόμενων περιστατικών σεξουαλικής και όχι μόνο βίας, θα αναπτυχθούν ομιλίες

Στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών και ανταλλαγής απόψεων, θα παρευρεθούν καλεσμένοι καθηγητές πανεπιστημίων. Με αφορμή των αυξανόμενων περιστατικών σεξουαλικής και όχι μόνο βίας, θα αναπτυχθούν ομιλίες και παρουσιάσεις που προσπαθούν να προσδιορίσουν τις νέες σκέψεις που προκύπτουν και προβληματίζουν για την εξελικτική πορεία των σύγχρονων κοινωνιών.

17:00 – 17:20 Marco Bruno

Αναπληρωτής Καθηγητής Κοινωνιολογίας του Πολιτισμού και της Επικοινωνίας, Πανεπιστήμιο Sapienza της Ρώμης “Violenza e discriminazioni di genere nelle rappresentazioni mediali”

17:20 – 17:40 Cirus Rinaldi

Αναπληρωτής καθηγητής κοινωνιολογίας της απόκλισης Πανεπιστημίου Παλέρμο “Fare la violenza per fare la maschilità”. La costruzione collettiva delle maschilità”

17:40 – 18:00 Φώτης Καγκελάρης

Δρ. ψυχοπαθολογίας Πανεπιστημίου Σορβόνης – Συγγραφέας “Πεθαίνοντας από κανονικότητα”, το σεξ, ο καλλιτέχνης και η κοινωνία”

18:00 – 18:20 Απόστολος Αποστόλου

Καθηγητής Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτόδιοίκησης, Επισκέπτης καθηγητής Πανεπιστημίου Πάντοβα “Σεξουαλικότητα και βία στη μεταμοντέρνα εποχή μας”

18:20 – 18:40 Μανώλης Σταυρουλάκης

Καθηγητής Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτόδιοίκησης, Εντεταλμένος.διδασκαλιας Πανεπιστημίου Σορβόννης “Τα cyborgs του μεθοδολογικού θετικισμού”

18:40 – 19:00 Στέλιος Ροδαρέλης

Καθηγητής ισπανικής γλώσσας και θεάτρου Πανεπιστημίου Πελοποννήσου τμήμα θεατρολογίας Ναυπλίου “Η Σεξουαλικότητα και η βία στο θέατρο”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments