Pagenews.gr Varometro. Παραγωγή pagenews.gr Varometro. Παραγωγή pagenews.gr
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Γιάννης Μελάς
Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας
Θανάσης Θεοχαρόπουλος
Διευθυντής Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Γιάννης Μελάς – Θανάσης Θεοχαρόπουλος στο pagenews.gr: Στα ύψη η προεκλογική κόντρα με φόντο τις υποκλοπές

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μελάς και ο Διευθυντής της Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Θανάσης Θεοχαρόπουλος αναφέρθηκαν στην υπόθεση των υποκλοπών αλλά και στις επερχόμενες εκλογές.

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μελάς και ο Διευθυντής της Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Θανάσης Θεοχαρόπουλος μίλησαν στο pagenews.gr και την εκπομπή “Το Βαρόμετρο”  με τη Σοφία Χύτου όπου αναφέρθηκαν στην υπόθεση των υποκλοπών αλλά και στις επερχόμενες εκλογές.

Γιάννης Μελάς – Θανάσης Θεοχαρόπουλος στο pagenews.gr: Για την υπόθεση των παρακολουθήσεων

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μελάς σημείωσε: “Αυτή η ιστορία έχει δύο σκέλη, το ένα σκέλος είναι το κομμάτι της υπόθεσης η οποία έχει να κάνει με τη Δικαιοσύνη και το άλλο είναι το πολιτικό κομμάτι. Εμείς έχουμε την ευθύνη και την υποχρέωση σε πολιτικό επίπεδο να εξασφαλίσουμε και να διασφαλίσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο έλεγχο, όσο το δυνατόν περισσότερα φίλτρα στη διαδικασία λειτουργίας της εθνικής υπηρεσίας πληροφοριών, ως προς το ποιος παρακολουθείται,γιατί παρακολουθείτε, ποιοι είναι οι λόγοι και πώς καθορίζονται και το κομμάτι της εθνικής ασφάλειας αλλά και όλες οι άλλες οι διαδικασίες οι οποίες πρέπει να ακολουθηθούν. Ως εκ τούτου η κυβέρνηση έχει πάρει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και μάλιστα με το νομοσχέδιο το οποίο έρχεται στη βουλή και θα συζητηθεί θα μπορέσουμε να διασφαλίσουμε ακόμα περισσότερο την θεσμική λειτουργία της ΕΥΠ, να ενισχυθεί ο ρόλος, η προστασία της υπηρεσίας να να μπούνε περισσότερα φιλτρα. Η Νέα Δημοκρατία ενίσχυσε με δεύτερο εισαγγελέα τις αποφάσεις  τις διάφορες επισυνδέσεις για όποιους λόγους γίνονται…” σημείωσε ο κ. Μελάς. 

Ο Διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος ανέφερε: “Αυτό το δίδυμο σκάνδαλο των παρακολουθήσεων και της συγκάλυψης μέσω του κρυφτούλι με το απόρρητο απέναντι μάλιστα στην Επιτροπή Θεσμών Διαφάνειας και στην εξεταστική επιτροπή και στην ΑΔΑΕ πρέπει να σταματήσει. Αυτό το δίδυμο σκάνδαλο είναι ένα πλήγμα στη ίδια τη δημοκρατία μας κατά την άποψή μου και στο κράτος δικαίου της χώρας. Δεν χρειάζεται να αναφερθώ, να πούμε το ιστορικό, τα έχω πει πολλές φορές, η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην ΑΔΑΕ είναι ότι εδώ δεν μπορεί να μείνει άλλο στο σκοτάδι τα συγκεκριμένα στοιχεία δηλαδή ποιοι παρακολουθήθηκαν, αν παρακολουθήθηκε ο αρχηγός ενός κόμματος της αντιπολίτευσης και για ποιους λόγους, ποια άλλα πρόσωπα έχουν παρακολουθηθεί, βουλευτές, ευρωβουλευτές, ποιοι δικαστές σε σχέση με την εθνική ασφάλειαμ τι έχει συμβεί με όλα αυτά τα ζητήματα..”.