Αθλητισμός

Ο ΠΑΟ έδωσε όλη του την ψυχή στο ΟΑΚΑ – Ασταμάτητο το πράσινο δίδυμο Πάρις Λι-Ντουέιν Μπέικον

Ο ΠΑΟ έδωσε όλη του την ψυχή στο ΟΑΚΑ – Ασταμάτητο το πράσινο δίδυμο Πάρις Λι-Ντουέιν Μπέικον

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Η επιστροφή από το -15 σε ένα χαμένο ματς και η επόμενη μεταγραφή. Πώς κατάφεραν οι Πράσινοι παρά τις σημαντικές απουσίες τους να πάρουν μία τεράστια νίκη και ο παίκτης που ψάχνει πλέον ο Σέρβος προπονητής στην αγορά για να κάνει η ομάδα του το επόμενο βήμα.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να καταπλήσσει στην Ευρωλίγκα. Το βράδυ της Πέμπτης ένα εν πολλοίς χαμένο παιχνίδι με την Αρμάνι, το έκανε δικό του και μάλιστα στο τέλος, στην παράταση, νίκησε εύκολα. Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 90-77 και πέτυχαν έτσι την τέταρτη τους συνεχόμενη νίκη στην Ευρωλίγκα, έχοντας πλέον ξεκάθαρα πλάνα για την είσοδο στην οκτάδα.

View this post on Instagram

A post shared by Panathinaikos BC (@paobcgr)

Η Αρμάνι έδειχνε ότι εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τη νίκη. Στο 37’ προηγήθηκε με 72-65, αλλά μέχρι το τέλος του σαρανταλέπτου δεν σημείωσε πόντο. Ο Παναθηναϊκός πέτυχε σε αυτό διάστημα 7 πόντους και μπόρεσε έτσι να στείλει το παιχνίδι στη παράταση. Θα μπορούσε μάλιστα να το είχε πάρει στη κανονική διάρκεια του αγώνα αλλά ο εκπληκτικός Μπέικον αστόχησε στο τελευταίο σουτ.

Στη παράταση η Αρμάνι προηγήθηκε και πάλι, αλλά οι «πράσινοι» δεν είχαν διάθεση να αφήσουν το παιχνίδι να φύγει από τα χέρια τους. Κέρδισαν μάλιστα εύκολα, στηριζόμενοι στην ψυχή τους, στον κόσμο τους, αλλά κυρίως στο δίδυμο Πάρις Λι-Ντουέιν Μπέικον. Ο τελευταίος ήταν εκείνος, που στη κανονική διάρκεια του αγώνα κράτησε ζωντανό τον Παναθηναϊκό. Υπήρχε σημείο μάλιστα, που η Αρμάνι είχε προηγηθεί και με 15 πόντους. Ο Μπέικον «μίλησε» έντονα και στη παράταση.

View this post on Instagram

A post shared by Panathinaikos BC (@paobcgr)

Ο Λι από την πλευρά του έπαιξε και για τον απόντα Ουόλτερς. Εκανε πολλές δουλειές μέσα στο παρκέ, έδωσε την μαγική πάσα στον Παπαγιάννη, ώστε να στείλει τον αγώνα στη παράταση και γενικώς ήταν βασικός ρυθμιστής της μάχης του ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε έτσι στις 6 νίκες, ονειρεύεται πολύ καλύτερα πράγματα και θα έχει μεγάλη τύχη να τα καταφέρει, αν πάρει και έναν ακόμη παίκτη στη φροντ-λάιν. Κάτι, που δεν είναι αδιάφορη σκέψη για τους «πράσινους» και τον Ντέγιαν Ράντονιτς, που έφτασαν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη στην κορυφαία διοργάνωση και έχουν τρελάνει τον κόσμο τους. Ενας παίκτης, δηλαδή, σαν τον Σίνγκλετον θα ταίριαζε γάντι στον πολύ ανεβασμένο Παναθηναϊκό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments