Ελλάδα

Καλαμάτα: Συγκλονίζει η διπλή αυτοκτονία – Γονάτισαν από τα χρέη

Καλαμάτα: Συγκλονίζει η διπλή αυτοκτονία – Γονάτισαν από τα χρέη

Πηγή Φωτογραφίας: θαρρος

Πρόκειται για 70χρονο γνωστό εργολάβο της Καλαμάτας και την 68χρονη σύζυγό του, συνταξιούχο εκπαιδευτικό, που εντοπίστηκαν το μεσημέρι, νεκροί σε λατομείο της περιοχής - Πληροφορίες των τοπικών ΜΜΕ αναφέρουν ότι άφησαν σημείωμα

Συγκλονίζει ο θάνατος ενός ζευγαριού, που όπως όλα δείχνουν αυτοκτόνησε. Σε σημείωμα που φέρεται να άφησαν πριν πεθάνουν, εξηγούν τους λόγους που τους οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Το ζευγάρι βρέθηκε νεκρό το πρωί σε δύσβατο μέρος, σε νταμάρι στα Λέικα. Πρόκειται για 70χρονο γνωστό εργολάβο της Καλαμάτας και την 68χρονη σύζυγό του, συνταξιούχο εκπαιδευτικό, που εντοπίστηκαν το μεσημέρι, νεκροί σε λατομείο της περιοχής.

Ο 70χρονος φέρεται να έπεσε από πολύ μεγάλο ύψος, ενώ η σορός της γυναίκας του εντοπίστηκε μερικά μέτρα μακριά, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα Θάρρος.

Τα ίχνη τους είχαν χαθεί τις τελευταίες ώρες, γεγονός που θορύβησε τους δικούς τους ανθρώπους. Μερικές ώρες μετά τους εντόπισε νεκρούς, συγγενής τους, ο οποίος έφτασε στο σημείο μετά από μαρτυρίες κατοίκων που του είχαν υποδείξει πού τους είχαν δει τελευταία φορά.

Όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι το ζευγάρι αυτοκτόνησε. Μάλιστα, όπως αναφέρει το messinialive, άφησαν ένα σημείωμα στο οποίο εξηγούσαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και που τους οδήγησαν στον θάνατο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ζευγάρι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, ενώ ο 70χρονος το τελευταίο διάστημα έδειχνε προβληματισμένος. Φίλος του θύματος ανέφερε ότι ο εργολάβος του είχε εκμυστηρευτεί ότι αισθανόταν να έχει μια «θηλιά» στον λαιμό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments