Καιρός

Σάκης Αρναούτογλου: Θυελλώδεις νοτιάδες μέχρι 120χλμ/ώρα – “Όλα ανοιχτά” για τα Χριστούγεννα

Σάκης Αρναούτογλου: Θυελλώδεις νοτιάδες μέχρι 120χλμ/ώρα – “Όλα ανοιχτά” για τα Χριστούγεννα

Πηγή Φωτογραφίας: printscreen

Επιδείνωση του καιρού το σαββατοκύριακο με θυελλώδεις νοτιάδες και βροχές

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός ως προς τα φαινόμενα, αλλά με ανοιξιάτικες θερμοκρασίες το Σαββατοκύριακο, όπως έχει ήδη ενημερώσει με έκτακτο δελτίο η ΕΜΥ.

Σύμφωνα με τον έμπειρο προγνώστη καιρού Σάκη Αρναούτογλου, ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό του Σαββάτου τα καιρικά φαινόμενα, θα είναι έντονα στα δυτικά και αργότερα στα βόρεια ηπειρωτικά…

Άλλο χαρακτηριστικό η θολούρα λόγω της αφρικανικής σκόνης  στα νότια ηπειρωτικά και στις νησιωτικές περιοχές, αλλά και η ενίσχυση των ανέμων σε θυελλώδεις νοτιάδες, όπου στα κεντρικά και νότια δεν αποκλείεται να ξεπεράσουν τα 110 με 120χλμ την ώρα.

Στην Αττική συννεφιά και βροχές στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 15 έως 20 βαθμούς και οι άνεμοι στα 6-7 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη μουντό το σκηνικό και βροχές από το μεσημέρι και μετά. Η θερμοκρασία από 11 έως 18 βαθμούς και οι άνεμοι 5-7 μποφόρ.

Την Κυριακή κακοκαιρία από πλευράς ανέμων και βροχοπτώσεων σε όλη τη η Δυτική Ελλάδα, ενώ στη βόρεια Ελλάδα οι βροχές θα επεκταθούν από Δράμα μέχρι Έβρο και η θερμοκρασία στους 20 βαθμούς στα κεντρικά, στους 17 στο Ιόνιο και στους 14 στα βόρεια.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα παραμείνει άστατος στη βορειοδυτική Ελλάδα, ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός ανοίγει. Η θερμοκρασία στους 18 βαθμούς στα κεντρικά, στους 12 στα βόρεια και στους 17 στο Ιόνιο.

Από Τρίτη πέφτει η θερμοκρασία, ωστόσο από τα τέλη της εβδομάδας αναμένεται νέα θερμή εισβολή που θα ανεβάσει τη θερμοκρασία…

Όλα ωστόσο είναι ανοιχτά από πλευράς καιρού για τα Χριστούγεννα, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου

Δείτε αναλυτικά το δελτίο καιρού

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments