Lifestyle

«Μαύρο Ρόδο»: Κρυφή συνάντηση Πέτρου – Ελισάβετ στο μοναστήρι

«Μαύρο Ρόδο»: Κρυφή συνάντηση Πέτρου – Ελισάβετ στο μοναστήρι

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

«Μαύρο Ρόδο»: Η Αυξεντία θα μοιραστεί με την ανιψιά της ένα μυστικό!

Η Αυξεντία θα μοιραστεί με την ανιψιά της ένα μυστικό!| Μαύρο Ρόδο Έρχεται μια πολύ δυνατή σειρά του Mega με τίτλο, «Μαύρο Ρόδο». Είναι απο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη και μεταφέρεται στη μικρή οθόνη για να δώσει περισσότερη δύναμη στην prime time ζώνη του σταθμού.

Ο Θέμης αγωνίζεται να αποφύγει τις παγίδες που του στήνει ο Βίκος, ενώ οι πρώτες υποψίες γυρνάνε στο μυαλό του σε σχέση με τον Παράσχο… Η Αυξεντία βρίσκεται στο νοσοκομείο, έχοντας στο πλάι την Ελισάβετ. «θεία μου θα γίνεις καλά και σύντομα όλα αυτά θα αποτελούν έναν κακό εφιάλτη», της λέει η κοπέλα σε μια προσπάθεια να την εμψυχώσει. Στο νοσοκομείο βρίσκεται και ο Πέτρος, ο οποίος προσπαθεί να την προσεγγίσει.

Την ίδια στιγμή ο Θέμης είναι πλέον αποφασισμένος να εξοντώσει τον Βίκο ενώ εκείνος βάζει στόχο ένα μέλος της οικογένειας του Θέμη. Η θέση του ανάμεσα στους δύο και η παρουσία του Λουκά, ανησυχούν τον Παράσχο. Από την άλλη, η Πολυξένη αντιμετωπίζει την αδιαφορία του Λευτέρη και φοβάται πως αυτή η κρίση στο γάμο τους είναι σοβαρή.

Ο πόλεμος της Κασσιανής εναντίον της Ηγουμένης συνεχίζεται με σθένος, η Φιλαρέτη όμως δεν έχει σκοπό να παραδώσει την Ηγουμενία της. Στο δωμάτιο του νοσοκομείου ο Πέτρος θα μιλήσει στην Ελισάβετ όπως ποτέ πριν. «Σ’ αγαπώ και θέλω να είμαστε μαζί», της λέει, προσπαθώντας με την αγάπη του να της αλλάξει γνώμη. Από την άλλη, ο Σαράντος δεν καταφέρνει να πάρει τις απαντήσεις που θέλει από την Ηγουμένη ενώ η Κασσιανή έρχεται όλο και πιο κοντά στο μυστικό της Παλιοβρυσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments