Ελλάδα

Κιβωτός του Κόσμου: Νέα καταγγελία για ασέλγεια από 15χρονο

Κιβωτός του Κόσμου: Νέα καταγγελία για ασέλγεια από 15χρονο
Και δεύτερη καταγγελία για ασέλγεια από υψηλόβαθμο στέλεχος της Κιβωτού του Κόσμου έρχεται λίγες ημέρες μετά την κατάθεση του 19χρονου

Και δεύτερη καταγγελία για ασέλγεια από υψηλόβαθμο στέλεχος της Κιβωτού του Κόσμου έρχεται λίγες ημέρες μετά την κατάθεση του 19χρονου – ο οποίος είχε καταθέσει πως είχε πέσει θύμα ασέλγειας και είχε ανοίξει τον «ασκό του Αιόλου» για την οργάνωση.

Πρόκειται για ένα 15χρονο σήμερα αγόρι, φιλοξενούμενος της δομής του Βόλου, ο οποίος κατέθεσε στον εισαγγελέα ανηλίκων πως και αυτός έχει πέσει θύμα ασέλγειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες τον 15χρονο είχε κατονομάσει στην κατάθεση του ο 19χρονος ενώ σε μια πρώτη κρούση που είχε γίνει από τον εισαγγελέα ανηλίκων, ο 15χρονος δεν είχε αναφέρει τίποτα για ασέλγεια. O ανήλικος είχε εξεταστεί πριν από λίγες ημέρες εντός των εγκαταστάσεων της δομής στο Βόλο , όπου φέρεται να περιέγραψε περιστατικά σωματικής κακοποίησης.

Οι αρχές εκτίμησαν πως το αγόρι πιθανότατα γνώριζε ή βίωσε και άλλα περιστατικά στα οποία δεν αναφέρθηκε στη διάρκεια εκείνης κατάθεσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments