Ελλάδα

Δολοφονία στο Μαρούσι: Στον ανακριτή ανηλίκων η 17χρονη – Σκότωσε με 40 μαχαιριές την 22χρονη φίλη της

Δολοφονία στο Μαρούσι: Στον ανακριτή ανηλίκων η 17χρονη – Σκότωσε με 40 μαχαιριές την 22χρονη φίλη της

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Εναντίον της 17χρονη ασκήθηκε από την εισαγγελία ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοχρησία

Συγκλονίζει η άγρια δολοφονία της 22χρονης από τη μόλις 17χρονη φίλη της με πολλαπλές μαχαιριές, στο Μαρούσι.

Η 17χρονη οδηγήθηκε στα δικαστήρια και παραπέμφθηκε να απολογηθεί σήμερα σε ανακριτή ανηλίκων, με τον δικηγόρο της Ανδρέα Θεοδωρόπουλο να κάνει λόγο για έγκλημα πάθους.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε τα δύο κορίτσια γνωρίστηκαν μέσα διαδικτυακής εφαρμογής καθώς έμεναν και σε κοντινές περιοχές, ενώ παρά το γεγονός πως οι γονείς δεν ενέκριναν την εν λόγω σχέση αυτή συνεχίστηκε. Ο δικηγόρος της 17χρονης μίλησε για ένα κορίτσι με ψυχολογικά προβλήματα και σημείωσε πως ενώ παλαιότερα λάμβανε φαρμακευτική αγωγή, αυτό δεν συνέβαινε το τελευταίο διάστημα.

Εναντίον της 17χρονη ασκήθηκε από την εισαγγελία ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοχρησία.

Στο μεταξύ, σοκαριστικά είναι τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, καθώς ο ιατροδικαστής φέρεται να μέτρησε 40 μαχαιριές στο σώμα της άτυχης 22χρονης, με τα χτυπήματα να προέρχονται τόσο από μαχαίρι όσο και από μπουκάλι.

Αρχικά η 17χρονη τη χτύπησε με ένα μπουκάλι στο κεφάλι, με αποτέλεσμα η 23χρονη να υποστεί σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση, στη συνέχεια της κατάφερε μαχαιριές με ένα μικρό μαχαίρι, ενώ με ένα κουζινομάχαιρο φαίνεται να της κατάφερε τα θανατηφόρα τραύματα.

«Θόλωσα και τη σκότωσα όταν ζήτησε να μην ξαναβρεθούμε….»

Όπως αναφέρουν πληροφορίες η νεαρή βρίσκεται σε σύγχυση και το μόνο που έχει πει είναι «Θόλωσα και τη σκότωσα όταν ζήτησε να μην ξαναβρεθούμε….». Η 17χρονη, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και λαμβάνει βαριά αγωγή, τον τελευταίο καιρό δεν έπαιρνε τα φάρμακά της.

Στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής κατέθεσαν και οι γονείς της μαθήτριας. Ο πατέρας της, γνωστός καρδιολόγος της περιοχής, μετέβη αμέσως στο σημείο καθώς το ιατρείο του είναι κοντά, ενώ η μητέρα της είπε στους αστυνομικούς ότι απουσίαζαν όλοι από το σπίτι και όταν ειδοποιήθηκαν από την πεθερά της που άκουσε τη φασαρία, μπήκε μέσα και είδε την κόρη της να τρέχει ξυπόλητη, βουτηγμένη στο αίμα. Μάλιστα οι γονείς της είπαν ότι η μαθήτρια έχει από μικρή προβλήματα ψυχιατρικά, ενώ αναφέρθηκαν και στη στενή σχέση της κόρης τους με το θύμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments