Trash

Ο Παύλος Χαϊκάλης αναλύει τον αστρολογικό χάρτη της Εύας Καϊλή

Ο Παύλος Χαϊκάλης αναλύει τον αστρολογικό χάρτη της Εύας Καϊλή

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Στο επίκεντρο της αστρολογικής ανάλυσής του, βρέθηκε το πρόσωπο των ημερών, η Εύα Καϊλή η οποία είναι προσωρινά κρατούμενη για εμπλοκή της στο Qatar Gate

Η ενασχόληση του Παύλου Χαϊκάλη με την αστρολογία είναι γνωστή, πλέον καταπιάνεται και με την τρέχουσα επικαιρότητα και τα πρόσωπα που την απασχολούν ….

Στο επίκεντρο της αστρολογικής ανάλυσής του, βρέθηκε το πρόσωπο των ημερών,η Εύα Καϊλή η οποία είναι προσωρινά κρατούμενη για εμπλοκή της στο Qatar Gate.

Ο Παύλος Χαϊκάλης ξεκινώντας την εκπομπή του, θέλησε να κρατήσει ισορροπίες και με προσεκτική διατύπωση καθώς όπως είπε: «Προσπαθώ να είμαι όσο μπορώ συνεπής με τις λέξεις και τα νοήματα τα οποία βγάζουμε γιατί ο κόσμος ουσιαστικά έχει σαλτάρει και θεωρεί τους πάντες ενόχους» και πρόσθεσε πως: «Παρ’ότι υπάρχουν ενδείξεις, για μας το θέμα δεν είναι να καταδικάσουμε. Το επισημαίνω. Δεν είναι σκοπός μας να καταδικάσουμε ή να βγάλουμε βιαστικά συμπεράσματα».

Σε άλλο σημείο λέει: «Βλέπουμε ότι μετά τι πρόσφατες εκλείψεις, αυτό το άτομο είναι “χτυπημένο” από την Έκλειψη και ενεργοποιημένο από την Πανσέληνο, θα έχει ένα θέμα πάρα μα πάρα πολύ δύσκολο, σε φάση περιορισμού. Επαναλαμβάνω πάλι, μην βρεθούν κάποιοι… έξυπνοι και αρχίσουν να λένε ότι καταδικάζουμε, εμείς εδώ εξετάζουμε αστρολογικά τον χάρτη ενός ατόμου σε σχέση με τις εκλείψεις».

Και συνεχίζοντας την αστρολογική ανάλυση αναφέρει: «Αυτό το άτομο κάποια στιγμή στη ζωή του θα έχει πάρα πολλές δυσκολίες, πάρα πολλά βάσανα και περιπέτεια».

Παρακολουθείστε από το 12:35′

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments