Ελλάδα

Πτώση αεροσκάφους στην Κρήτη: Συγκλονιστικό βίντεο από την επιχείρηση του Λιμενικού [vid]

Πτώση αεροσκάφους στην Κρήτη: Συγκλονιστικό βίντεο από την επιχείρηση του Λιμενικού [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot

Στο βίντεο περιέχονται πλάνα από την προσπάθεια να ανεβάσουν στο σκάφος του Λιμενικού τους δύο επιβαίνοντες, τον 68χρονο Ινδονήσιο που κατέληξε και τον 26χρονο Νοτιοαφρικανό που επέζησε

Βίντεο ντοκουμέντο που περιλαμβάνει πλάνα τόσο από την επιχείρηση διάσωσης των δύο επιβαινόντων στο μονοκινητήριο αεροσκάφος νηολογίου Ινδονησίας το οποίο έπεσε στη θάλασσα το πρωί της Πέμπτης (15/12) στο ύψος της Κακού Όρους, στο Ηράκλειο της Κρήτης, όσο και από το αεροσκάφος μέσα στο νερό έδωσε το Λιμενικό.

Στο βίντεο περιέχονται πλάνα από την προσπάθεια να ανεβάσουν στο σκάφος του Λιμενικού τους δύο επιβαίνοντες, τον 68χρονο Ινδονήσιο που κατέληξε και τον 26χρονο Νοτιοαφρικανό που επέζησε, αλλά και από το μονοκινητήριο αεροσκάφος να έχει σχεδόν βυθιστεί κάτω από το νερό.

Τι συνέβη

ονοκινητήριο αεροσκάφος, με δύο επιβαίνοντες κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή στο Κακό Όρος, στο Ηράκλειο. Το μικρό αεροσκάφος, είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο Ηρακλείου με προορισμό την Αίγυπτο.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση για τη διάσωση των επιβαινόντων, οι οποίοι και περισυνελέγησαν. Ο ένας χωρίς τις αισθήσεις του και ο άλλος είναι καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το αεροσκάφος είναι ινδονησιακών συμφερόντων και οι επιβαίνοντες ήταν δύο ξένοι υπήκοοι: ένας 68χρονος με καταγωγή από την Ινδονησία και ένας 26χρονος από τη Νότια Αφρική.

Νεκρός είναι ο Ινδονήσιος, ο οποίος παρά τις προσπάθειες ανάνηψης δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Ο νεαρός διασωθείς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments