Ελλάδα

Ο Παναγιώτης Κυριακόπουλος τιμήθηκε με το Βραβείο Αριστείας στην Έρευνα – Adam Smith Business School

Ο Παναγιώτης Κυριακόπουλος τιμήθηκε με το Βραβείο Αριστείας στην Έρευνα – Adam Smith Business School
Ο Παναγιώτης Κυριακόπουλος λαμβάνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Βραβείο  Αριστείας στην Έρευνα Adam Smith Business School, καθώς τιμήθηκε με το Βραβείο αυτό και για το έτος 2021.

Ο Παναγιώτης Κυριακόπουλος μεταδιδακτορικός ερευνητής του Warwick Business School και του Ερευνητικού Κέντρου Επιχειρήσεων (Enterprise Research Centre) του Ηνωμένου Βασιλείου, έλαβε το Βραβείο Αριστείας στην Έρευνα – Adam Smith Business School του Πανεπιστημίου της Γλασκώβης για το έτος 2022 για την έρευνα του σε διάφορα είδη επιχειρηματικότητας (κοινωνική, αγροτική, γυναικεία, τεχνολογική), αλλά για τα τεχνολογικά πάρκα, και τη διεθνοποίηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Ο Παναγιώτης Κυριακόπουλος λαμβάνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Βραβείο  Αριστείας στην Έρευνα Adam Smith Business School, καθώς τιμήθηκε με το Βραβείο αυτό και για το έτος 2021. Επίσης, τιμήθηκε με το Βραβείο Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας στα Study UK Alumni Awards 2022 στην Ελλάδα για την έρευνα του για τα τεχνολογικά πάρκα ανά τον κόσμο. Η τελετή απονομής είχε φιλοξενηθεί στη Βρετανική Πρεσβευτική Κατοικία από τον Πρέσβη κ. Matthew Lodge.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments