Διεθνή

Μεντβέντεφ: Απειλεί με ρωσική επίθεση τις χώρες του ΝΑΤΟ – Ποιοι είναι οι 5 στόχοι

Μεντβέντεφ: Απειλεί με ρωσική επίθεση τις χώρες του ΝΑΤΟ – Ποιοι είναι οι 5 στόχοι

Πηγή Φωτογραφίας: timesofisrael

Ο αναπληρωτής επικεφαλής του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας κλιμακώνει τη ρητορική του και απειλεί ευθέως τις χώρες του ΝΑΤΟ

Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ απείλησε με επιθέσεις χώρες του ΝΑΤΟ, περιγράφοντας τους νόμιμους στρατιωτικούς στόχους για τη Ρωσία.

Σύμφωνα με ανάρτησή του στο Telegram, αυτοί μπορεί να περιλαμβάνουν τη στρατιωτικοπολιτική ηγεσία της εχθρικής χώρας και τις ένοπλες δυνάμεις άλλων χωρών που είναι σύμμαχοι της εχθρικής χώρας και αναλύει…

«Ποιοι θεωρούνται νόμιμοι στρατιωτικοί στόχοι σήμερα; Στο πλαίσιο των κατονομαζόμενων κανόνων πολέμου, αυτοί είναι:

  1. Τυχόν εχθρικά στρατεύματα (νόμιμοι και παράνομοι μαχόμενοι) που δεν αποσύρονται επίσημα από τις ένοπλες δυνάμεις τους.
  2. Κάθε στρατιωτικός και βοηθητικός εξοπλισμός του εχθρού.
  3. Οποιαδήποτε αντικείμενα που σχετίζονται με στρατιωτικές υποδομές, καθώς και μη στρατιωτικές υποδομές που συμβάλλουν στην επίτευξη στρατιωτικών στόχων (γέφυρες, σταθμοί μεταφοράς, δρόμοι, ενεργειακές εγκαταστάσεις, εργοστάσια και εργαστήρια, τουλάχιστον μερική εκπλήρωση στρατιωτικών παραγγελιών κ.λπ.).
  4. Η στρατιωτικοπολιτική ηγεσία της εχθρικής χώρας.
  5. Οι ένοπλες δυνάμεις άλλων χωρών που μπήκαν επίσημα στον πόλεμο, που είναι σύμμαχοι της εχθρικής χώρας, και τα αντικείμενα που βρίσκονται στο έδαφός τους, που αναφέρονται στις παραγράφους 1-4.

Σήμερα, όμως, υπάρχει ένα βασικό ερώτημα: μπορεί ο υβριδικός πόλεμος, που κήρυξε de facto το ΝΑΤΟ στη χώρα μας, να θεωρηθεί είσοδος της Συμμαχίας στον πόλεμο κατά της Ρωσίας; Μπορεί η προμήθεια τεράστιας ποσότητας όπλων στην Ουκρανία να θεωρηθεί επίθεση στη Ρωσία; Και κατά συνέπεια, παρατίθενται σε παραγράφους οι στρατιωτικοί στόχοι του μπλοκ του Βορείου Ατλαντικού. 1-4 αυτής της σημείωσης;

Οι ηγέτες των χωρών του ΝΑΤΟ ισχυρίζονται ομόφωνα ότι οι χώρες τους και ολόκληρο το μπλοκ δεν βρίσκονται σε πόλεμο με τη Ρωσία. Αλλά όλοι γνωρίζουν καλά ότι όλα είναι διαφορετικά…».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments