Focus

Salma Hayek: Τα δώρα συναισθηματικής αξίας επιλέγει για τα παιδιά της τα Χριστούγεννα

Salma Hayek: Τα δώρα συναισθηματικής αξίας επιλέγει για τα παιδιά της τα Χριστούγεννα

Πηγή Φωτογραφίας: The Star

Η ηθοποιός εξηγεί πώς παραμένουν τα παιδιά της ταπεινά μολονότι οι γονείς τους διαθέτουν τεράστια περιουσία.

Η Salma Hayek παίρνει τον γονεϊκό της ρόλο πολύ σοβαρά. Και γι’ αυτό φροντίζει να προσέχει και κατά τη διάρκεια των γιορτών να μην κακομαθαίνει τα παιδιά της επιλέγοντας για εκείνα δώρα που θα τα κάνουν πρωτίστως χαρούμενα και θα τα διασκεδάσουν. Δεν είναι πάντα θέμα τιμής, αλλά σκέψης.

View this post on Instagram

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

“Τα παιδιά είναι ταπεινά. Δεν ξέρω πώς τα κατάφερα, αλλά πιστεύω πως έχουν διευρυμένους ορίζοντες” δήλωσε η Hayek, η οποία είναι παντρεμένη με τον François-Henri Pinault, δισεκατομμυριούχο. Ο Pinault είναι CEO στον όμιλο εταιριών Kering, που έχει τους οίκους Gucci, Saint Laurent και Balenciaga.

“Έτσι για τα Χριστούγεννα μού αρέσει να ανοίγουν εκατομμύρια δωράκια, αλλά κάποια από αυτά είναι πολύ μικρά και συμβολικά, κάποια είναι αστεία και διασκεδαστικά, ενώ παίρνουν και ένα- δύο καλά”.

Παράλληλα, η 56χρονη ηθοποιός προσπαθεί να προστατεύει και τον εαυτό της. Παρά τις ενζενί του Χόλιγουντ και τα πρότυπα ομορφιάς που ορίζει για τις γυναίκες εκείνη λέει πως “είμαι πολύ απασχολημένη για να ανταγωνίζομαι τις άλλες γυναίκες” είπε στο περιοδικό DuJour. “Ξέρετε, έχω τέσσερα παιδιά και τριάντα ζώα, επομένως ακολουθώ τη δική μου πορεία”.

Και πρόσθεσε: “Δεν παρατηρώ τις γυναίκες που πρωταγωνιστούν στη βιομηχανία. Προσπαθώ απλώς να συμπορεύομαι με τον εαυτό μου και αυτό είναι ένα μεγάλο εγχείρημα από μόνο του”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments