Lifestyle

Γιώργος Λιβάνης: Αποκάλυψη βόμβα για την σχέση του – «Υπάρχει κάτι πολύ όμορφο στη ζωή μου»

Γιώργος Λιβάνης: Αποκάλυψη βόμβα για την σχέση του – «Υπάρχει κάτι πολύ όμορφο στη ζωή μου»

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Γιώργος Λιβάνης: « Στις σχέσεις μου δίνομαι ολοκληρωτικά»

Ο Γιώργος Λιβάνης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη νέα του σχέση αλλά και τη ζήλια που βίωσε στο παρελθόν από πρώην σύντροφό του.

Η προσωπική σου ζωή έχει γίνει θέμα συζήτησης κατά καιρούς. Πλέον είσαι πιο επιφυλακτικός;

View this post on Instagram

A post shared by Giorgos Livanis (@giorgos_livanis)

«Οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή μου είναι και ένα μάθημα. Στις σχέσεις μου δίνομαι ολοκληρωτικά. Θέλω να είμαι ελεύθερος να κάνω αυτό που θέλω, να πάω εκεί που θέλω. Δεν με απασχολεί αν θα ακούσω κάτι, αλλά προσπαθώ να προφυλάσσω την προσωπική μου ζωή».

Αυτή την περίοδο λοιπόν μάθαμε ότι δεν είσαι μόνος.

«Υπάρχει κάτι πολύ όμορφο στη ζωή μου το τελευταίο διάστημα. Αισθάνομαι πραγματικά πολύ καλά και απολαμβάνω στιγμές με τον άνθρωπό μου. Δεν θέλω να αναφέρομαι πολύ σε αυτό το κομμάτι της ζωής μου, γιατί η κοπέλα μου είναι εκτός χώρου και θέλω να προστατεύω τη σχέση μου όσο μπορώ».

Φαντάζομαι ότι ο έρωτας είναι πηγή έμπνευσης στη ζωή σου.

«Πάντα. Μου αρέσει να ζω τον έρωτα στα άκρα. Αν δοθώ κάπου, το κάνω με όλη μου την καρδιά. Θέλω η σχέση μου αλλά και οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά μου να μου δείχνουν εμπιστοσύνη, γιατί κάνω μια δουλειά που μπορεί εύκολα να παρεξηγηθεί. Από την πλευρά μου προσπαθώ να είμαι πάντα τυπικός και σωστός. Μια φορά, θυμάμαι, ταξίδεψα νύχτα με το αεροπλάνο για να συναντήσω την τότε σχέση μου κι αυτό ήταν μεγάλη υπέρβαση για μένα γιατί φοβάμαι πάρα πολύ τα αεροπλάνα. Αλλά έχω κάνει και πράγματα που έχω μετανιώσει. Έχω φύγει, ας πούμε, κουρασμένος μετά τη δουλειά από το μαγαζί για να οδηγήσω στην άλλη άκρη της Αθήνας επειδή είχα κάνει λάθος και ήθελα να το διορθώσω».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments