Lifestyle

«Μαύρο Ρόδο»: Η Πολυξένη θα γίνει ζευγάρι με τον Θέμη

«Μαύρο Ρόδο»: Η Πολυξένη θα γίνει ζευγάρι με τον Θέμη

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

«Μαύρο Ρόδο»: Αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο

Ο Μπόγρης πηγαίνει στο μοναστήρι για να ενημερώσει την Κασσιανή για την έρευνα που του ζήτησε να κάνει: «Άρχισα να ψάχνω το παρελθόν της, όπως μου ζήτησες. Αυτό που μου είπες, ισχύει. Έφτασε στη μονή της Βατάγιας το 2010 ως Ζωή Τσαγκαράκη.

Η μοναχή που μου έδωσε τις πληροφορίες δεν ήξερε να μου πει κάτι άλλο… τώρα όμως ξέρω τουλάχιστον από πού να ξεκινήσω το ψάξιμο», της λέει. «Στοχευμένα να πας. Πάντως… αν η Αυξεντία ξέρει για την εξαφάνιση του Διακοσάββα και δεν έχει πει λέξη τόσα χρόνια… και η Ηγουμένη προσπαθεί να το συγκαλύψει… όλα αυτά είναι εγκληματικές πράξεις. Και μόνο που αυτές οι δύο έχουν τόσο στενή σχέση… αν αποδειχθεί ότι η Αυξεντία γνώριζε το παραμικρό… η ηγουμενία της Φιλαρέτης θα αμαυρωθεί ανεπανόρθωτα. Υπάρχει ένα σκάνδαλο που φωνάζει.

Και πρέπει να το ακούσουμε», του απαντάει η Κασσιανή. Την ίδια στιγμή ο Παράσχος τηλεφωνεί στον Βίκο και τον ενημερώνει για τις κινήσεις του Καστρινού: «Βίκο… τα ‘χει πάρει πολύ άσχημα. Μου έδωσε τελεσίγραφο. Σε ένα 24ωρο σε θέλει νεκρό. Έτσι μου είπε» του έει, όμως εκείνος φαίνεται να μην τρομάζει. «Σιγά μη σκίσει κάνα καλσόν. Θα τα πούμε όταν ρθω Πάτρα», του απαντά.

Ταυτόχρονα εμφανίζεται η Γιάννα μπροστά του και του λέει πως δέχεται να συνεργαστούν: « Θα κάνουμε μια συμφωνία. Θα μάθω τι παίζει με τον Καστρινό και το μοναστήρι… και τέλος! Δε θα ξανασχοληθείς μαζί μου!

Η ζωή μου είναι εδώ πια… Τι λες; Σύμφωνοι;» Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Σταυρίνος καταφέρνει να μάθει το νούμερο του τηλεφώνου της Ελισάβετ, από την ηγουμένη, με σκοπό να βοηθήσει τον Πέτρο να έρθει σε επαφή με την Ελισάβετ. « Τάξε μου! Έχω το κινητό της Ελισάβετ!» του λέει κι εκείνος πανηγυρίζει και τον ευχαριστεί για το δώρο που του έκανε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments