Αθλητισμός

Έτσι παίρνει ο Παναθηναϊκός τον Πούχατς – Η μεγάλη διαφορά με Γκάνεα – Ποια η πράσινη πρόταση

Έτσι παίρνει ο Παναθηναϊκός τον Πούχατς – Η μεγάλη διαφορά με Γκάνεα – Ποια η πράσινη πρόταση

Πηγή Φωτογραφίας: top10.gr

Στο Τριφύλλι... τρέχουν για να κλείσουν την πρώτη τους μεταγραφή ενόψει Ιανουαρίου.

Στο Τριφύλλι... τρέχουν για να κλείσουν την πρώτη τους μεταγραφή ενόψει Ιανουαρίου.

Μια από τις περιπτώσεις που φαίνεται πως ενδιαφέρουν έντονα τον Παναθηναϊκό τις τελευταίες ημέρες είναι αυτή του Πούχατζ. Πρόκειται για τον αριστερό χαφ της Ουνιόν Βερολίνουν, με τον διεθνή Πολωνό άσο να βρίσκεται στη συγκεκριμένη ομάδα από το 2021, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2025. Ο ίδιος αγωνίζεται τόσο ως αριστερός μπακ, όσο και ως αριστερός χαφ, ωστόσο η αλήθεια είναι πως τη φετινή χρονιά που η Ουνιόν Βερολίνου πάει.. τραίνο, ο ίδιος δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα, με αποτέλεσμα να έχει παίξει μόλις 59΄ στην Μπουντεσλίγκα και αυτά όχι ως αριστερός μπακ, αλλά ως αριστερός χαφ.

Από εκεί και πέρα έχει πάρει χρόνο συμμετοχής για ένα ματς στο Κύπελλο Γερμανίας και στο Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο είναι δεδομένο πως δεν υπολογίζεται.

Το ότι δεν υπολογιζόταν ιδιαιίτερα είχε φανεί και την περσινή χρονιά, μιας και στα μέσα του Γενάρη είχε δοθεί ως δανεικός στην Τραμπζονσπόρ, έναντι 200 χιλ. ευρώ. Πάντως, οι Τούρκοι δεν πείστηκαν για να τον αγοράσουν και πλέον η αξία του είναι στο 1.5 εκατ. ευρώ, ενώ κάποτε είχε φτάσει να αξίζει και 3.5 εκατ. ευρώ.

Πάντως και πέρυσι τα πράγματα για τον ίδιο δεν ήταν…. ιδιαίτερα καλά, μιας και με τη γερμανική ομάδα είχε πάρει χρόνο συμμετοχής μόνο στην Ευρώπη, ενώ στην Τουρκία έπαιξε 13 φορές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, χωρίς να έχει συνεισφορά σε κάποιο γκολ.

Σε σχέση με τον Γκάνεα το εμγάλο του ατού είναι πως μπορεί να παίξει έστω και για λίγο και στον άξονα, στο αριστερό άκρο. Ούτως ή άλλως ο ίδιος θέλει να παίζει περισσότερο και ενδεχόμενος ερχομός του στην Ελλάδα θα αύξανε αρκετά τον ανταγωνισμό με τον Χουάνκαρ, ή έστω θα έδινε την ευκαιρία στον Γιοβάνοβιτς να του δώσει έξτρα ανάσες.

Ένα έξτρα σημαντικό στοιχείο για τον 12 φορές διεθνή Πολωνό άσο είναι η ηλικία του, μιας και είναι μόλις 23 ετών, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορούσε να αποτελέσει και επένδυση για το μέλλον!

Τι θέλουν οι Γερμανοί

Οι διοικούντες την Ουνιόν ήθελαν αρχικά να διαπραγματευτούν μόνο για απευθείας πώληση του 23χρονου μπακ, όμως τα τελευταία 24ωρα άρχισαν να το συζητούν και για τη φόρμουλα του δανεισμού με οψιόν αγοράς (σε ένα ποσό κοντά στις 800.000 ευρώ) και πλέον εκεί έχει επικεντρωθεί η κουβέντα ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Πηγή: sportsdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments