Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ανοικτό το ενδεχόμενο η Ίριδα να πέθανε από παθολογικά αίτια

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ανοικτό το ενδεχόμενο η Ίριδα να πέθανε από παθολογικά αίτια

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Η κατηγορούμενη, που έχει προφυλακιστεί για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας, μετά από δύο προθεσμίες έχει κληθεί την Τετάρτη (21/12) σε νέα απολογία για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της

Στο προσκήνιο έρχεται και πάλι η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τους θανάτους και των τριών παιδιών της στην Πάτρα. Η κατηγορούμενη, που έχει προφυλακιστεί για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας, μετά από δύο προθεσμίες έχει κληθεί την Τετάρτη (21/12) σε νέα απολογία για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας. Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Live News» του Mega, μια νέα κατάθεση ιατροδικαστή έρχεται να δημιουργήσει ορισμένα ερωτήματα. Σε αυτήν αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο θάνατος της Ίριδας να οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι ανακάλυψε στα πλακίδια κάποια κύτταρα μακροφάγα, τα οποία έχουν δείγματα αιμοσιδηρίνης. Αυτό, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, σημαίνει πως από αυτό το εύρημα προκύπτει ότι η Ίριδα δεν είχε το καρδιολογικό πρόβλημα (την αγενεσία φλεβοκόμβου), αλλά είχε πιθανώς ένα άλλο αυτοάνοσο νόσημα στον πνεύμονα και στο ήπαρ, το οποίο σχετίζεται πιθανώς με τον μεταβολισμό και το οποίο ίσως εξηγεί κάποια στοιχεία του θανάτου της.

Σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρθηκαν στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ, πρόκειται για ιατροδικαστή που δεν είχε βρεθεί στο προσκήνιο τους προηγούμενους μήνες, ωστόσο είχε εμπλακεί σε κάποιες από τις έρευνες που είχαν γίνει.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέο αίτημα εξέτασης μαρτύρων πριν την απολογία της για τους θανάτους Μαλένας-Ίριδας

Υπενθυμίζεται ότι, νέο αίτημα εξέτασης μαρτύρων, ιατροδικαστών και άλλων, υπέβαλε την παραμονή της προγραμματισμένης απολογία της, για τους θανάτους των δύο μικρότερων κοριτσιών της, η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Έπειτα από δύο προθεσμίες, η προσωρινά κρατούμενη για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης, έχει κληθεί την Τετάρτη (21/12) σε απολογία για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. Δια του συνηγόρου της, Αλέξη Κούγια, υπέβαλε νέο αίτημα στην ανακρίτρια της υπόθεσης, από την οποία ζητά να καλέσει σε απολογία συγκεκριμένους επιστήμονες, ως μάρτυρες ειδικών γνώσεων αλλά και σε κατ’ αντιπαράσταση εξέταση κάποιους από αυτούς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments