Lifestyle

GNTM 5: Μια ανατρεπτική αποχώρηση στα μισά της σημερινής δοκιμασίας

GNTM 5: Μια ανατρεπτική αποχώρηση στα μισά της σημερινής δοκιμασίας

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Βρισκόμαστε στην πιο σημαντική στιγμή για τον τελικό και η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την Αλεξία, τη Βικτώρια, την Κότυ και τη Μαρίτα από τη στιγμή που επέστρεψαν από τη Ρώμη κι αποχώρησε η Μάρα από το GNTM 5.

Βρισκόμαστε στην πιο σημαντική στιγμή για τον τελικό και η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την Αλεξία, τη Βικτώρια, την Κότυ και τη Μαρίτα από τη στιγμή που επέστρεψαν από τη Ρώμη κι αποχώρησε η Μάρα από το GNTM 5.

O Γιώργος Καράβας κι ο Τάσος Σοφρωνίου καλωσορίζουν τις φιναλίστ στο σετ και τις προσπαθούν να τις βάλουν στο κλίμα για όσα θα ακολουθήσουν σήμερα. Συγκεκριμένα τους δίνεται μία μοναδική ευκαιρία για μια μοναδική εμπειρία καθώς θα περπατήσουν σε τέσσερις διαφορετικές πασαρέλες, τεσσάρων διαφορετικών σχεδιαστών.

Σε κάθε φάση της δοκιμασίας καλούνται να αναδείξουν το διαφορετικό όραμα του κάθε designer. Η Λένα Κατσανίδου, η Χριστίνα Βαρώτσου, η Ελένη Καββαδά και οι Deux Hommes, είναι οι σχεδιαστές για τους οποίους τα μοντέλα θα περπατήσουν στην πρώτη δοκιμασία του τελικού. Στο σημείο αυτό τα μοντέλα μαθαίνουν πως στη λήξη της δοκιμασίας μία από τις τέσσερις θα αποχωρήσει.

Η Βίκυ Καγιά λίγο αργότερα δίνει τις δικές της συμβουλές στα κορίτσια για τις επόμενες δοκιμασίες που θα ακολουθήσουν αμέσως μετά. Αφού πρέπει και οι τρεις να ετοιμαστούν για την πρώτη τους πασαρέλα.

Μια ακόμη έκπληξη που τις περιμένει είναι ότι πρόκειται να συναντηθούν με τα δεκαεννέα μοντέλα, που αποχώρησαν κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού τα οποία έχουν έρθει για να στηρίξουν την τελική προσπάθεια της Αλεξίας, της Βικτώριας, της Κότυ και της Μαρίτας.

Οι τρεις φιναλίστ θα περπατήσουν στη πρωτότυπη πασαρέλα μήκους 50 μέτρων και οι «επιστροφές» εμφανίζονται ξαφνικά μπροστά τους με τη χαρά και τη συγκίνηση να είναι διάχυτες στην ατμόσφαιρα.

Στην πρώτη πασαρέλα, ένα απρόβλεπτο συμβάν ανατρέπει όλα τα δεδομένα για τις φιναλίστ. Η βραδιά ολοκληρώνεται σε κλίμα έντασης και συγκίνησης, με την Βίκυ Καγιά να ανακοινώνει την έναρξη της ψηφοφορίας για το τηλεοπτικό κοινό.

Η επόμενη μέρα βρίσκει τα μοντέλα σε ένα πολύ λαμπερό location για ακόμα μία δοκιμασία τελικού. Στο concept της φωτογράφισης πρέπει τα μοντέλα, ως broadway stars, να αναδείξουν τον εαυτό τους σε τρία διαφορετικά χορευτικά acts το κάθε ένα, φορώντας δημιουργίες υψηλής ραπτικής της Σήλιας Κριθαριώτη. Ο star φωτογράφος Bill Georgoussis αναλαμβάνει τα «κλικ» των μοντέλων, τα οποία χορεύουν, ποζάρουν και δείχνουν αντάξιες του δύσκολου και πολύπλοκου concept. Η βραδιά κλείνει με party mood, με τους κριτές να ανακοινώνουν στα μοντέλα την τρίτη και τελευταία δοκιμασία, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό!

Το τρέιλερ του πρώτου μέρους του μεγάλου τελικού του GNTM 5:

Πηγή: ieidiseis.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments