Trash

Η Ματούλα εξομολογείται: «Δεν έχω επαφή με τον γιο μου λόγω της νύφης μου, δεν έχω δει ποτέ τα εγγόνια μου»

Η Ματούλα εξομολογείται: «Δεν έχω επαφή με τον γιο μου λόγω της νύφης μου, δεν έχω δει ποτέ τα εγγόνια μου»

Πηγή Φωτογραφίας: Fay's Book

«Δεν τα έχω δει ποτέ τα εγγόνια μου. Πώς να είμαι η γιαγιά τους από τη στιγμή που δεν τα έχω πάρει αγκαλιά, δεν τα έχω νανουρίσει, δεν τα ξέρω;»

Συνεχίζει να μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα στη θρυλική –πλέον- Ματούλα και τον γιο της Λορέντζο. Όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξή της η ίδια η Ματούλα, έχει να μιλήσει εδώ και πολύ καιρό με τον γιο της και όπως σχολιάζει: «Τότε πληγώθηκα, αλλά τώρα είναι σαν να μην υπάρχει».

Ποια όμως είναι η σχέση της Ματούλας με τους δύο εγγονούς της, παιδιά του Λορέντζο που έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του Έλενα Κατραβά; «Δεν τα έχω δει ποτέ τα εγγόνια μου. Πώς να είμαι η γιαγιά τους από τη στιγμή που δεν τα έχω πάρει αγκαλιά, δεν τα έχω νανουρίσει, δεν τα ξέρω; Επομένως, δεν έχω καμία στέρηση και δεν μπορώ να πω ότι μου λείπουν» τονίζει η Ματούλα. Όσο για τη σχέση πεθεράς και νύφης; Η Ματούλα δεν δείχνει διατεθειμένη να αποκαταστήσει τις σχέσεις της με την Έλενα Κατραβά: «Δεν θέλω να έχω καμία σχέση με αυτήν την κυρία!» δηλώνει η Ματούλα η οποία δείχνει να λατρεύει το ρόλο της στη θεατρική παράσταση στην οποία συμμετέχει «Γυναικών ιστορίες» μαζί με τη Βάνα Μπάρμπα και ένα καθαρά γυναικείο καστ ηθοποιών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments