Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Αϊτόρ: Τι ισχύει με τον Ισπανό – Οι εξελίξεις με το συμβόλαιο

Παναθηναϊκός – Αϊτόρ: Τι ισχύει με τον Ισπανό – Οι εξελίξεις με το συμβόλαιο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Πολλά λέγονται και γράφονται για τον Ισπανό εξτρέμ, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του για να επανέλθει από τους χιαστούς.

Πολλά λέγονται και γράφονται για τον Ισπανό εξτρέμ, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του για να επανέλθει από τους χιαστούς. Οπως, επίσης, αρκετοί μπορεί να είναι και οι μνηστήρες για τον ποδοσφαιριστή. Μετά το δημοσίευμα για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον παίκτη του “τριφυλλιού”, οι φήμες οργιάζουν, αλλά… παραμένουν φήμες.

Είναι πιθανό οι Πειραιώτες ή και άλλη ομάδα να θέλουν τον καλύτερο εξτρέμ του πρωταθλήματος και να προσπαθούν με υπόγειες κινήσεις να προσεγγίσουν τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή; Είναι. Τι πιο σύνηθες, άλλωστε… Ωστόσο, ένα τέτοιο ενδεχόμενο από οποιαδήποτε άλλη κίνηση ουσίας, είναι πολύ μακριά.

Η κατάσταση είναι ξεκάθαρη: Ο Αϊτόρ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό με τον ατζέντη του να είναι σε επικοινωνία με την πράσινη ΠΑΕ. Με την επιστροφή του παίκτη στην Αθήνα θα προχωρήσουν και οι τελικές συζητήσεις απευθείας ανάμεσα στις δυο πλευρές. Οι πράσινοι θέλουν να κρατήσουν τον Ισπανό, όπως έκαναν με Ρούμπεν και Σένκεφελντ, το δείχνουν ξεκάθαρα και θα περιμένουμε το αποτέλεσμα των συζητήσεων και την απόφαση του παίκτη.

Πηγή: panathinaikos24.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments