Pagenews.gr Varometro. Παραγωγή pagenews.gr Varometro. Παραγωγή pagenews.gr
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ
Παναγιώτης Βλάχος
Μέλος Κεντρικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ

Ξενογιαννακοπούλου – Βλάχος στο pagenews.gr: Για την υπόθεση Καϊλή και την ακρίβεια

Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και το Μέλος της Κνετρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ κ. Παναγιώτης Βλάχος αναφέρθηκαν στο Qatargate και την υπόθεση της Εύας Καϊλή αλλά και σε θέματα οικονομίας όπως οι επιδοτήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος αλλά και το market pass.

Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και το Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ κ. Παναγιώτης Βλάχος μίλησαν στο pagenews.gr και την εκπομπή “Το Βαρόμετρο”  με τη Σοφία Χύτου όπου αναφέρθηκαν στο Qatargate και την υπόθεση της Εύας Καϊλή αλλά και σε θέματα οικονομίας όπως οι επιδοτήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος αλλά και το market pass.

Ξενογιαννακοπούλου – Βλάχος στο pagenews.gr: Για την υπόθεση της Εύας Καϊλή

Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου τόνισε ότι: “Καταρχάς είναι μία θλιβερή ιστορία και απαράδεκτη ιστορία η οποία πλήττει θα έλεγα ευρύτερα τον πολιτικό κόσμο αλλά πλήττει πάρα πολύ και τους ευρωπαϊκούς θεσμούς αυτό είναι σίγουρο και σε μία περίοδο μάλιστα που υπάρχει ευρωσκεπτικισμός λόγω και της αδράνειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης να ανταπεξέλθει αποτελεσματικά και έγκαιρα στην κρίση. Πιστεύω ότι αυτό που είναι κρίσιμο, είναι σίγουρα να υπάρχουν ελεγκτικοί μηχανισμοί, να υπάρχουν εγγυήσεις διαφάνειας και από κει και πέρα είναι και θλιβερό γιατί πλήττεται και η εικόνα της χώρας μας και με την υπόθεση της κυρίας  Καϊλή και με την υπόθεση της κυρίας Σπυράκη παρότι  είναι άλλου επιπέδου και αυτό είναι κάτι το οποίο πλήττει την εικόνα της χώρας μας αλλά βέβαια το μεγαλύτερο πλήγμα στην εικόνα της χώρας μας είναι το μεγάλο σκάνδαλο των υποκλοπών που όπως ξέρετε έχει πάρει όλους αυτούς τους μήνες πολύ μεγάλη δημοσιότητα και στους θεσμούς με την επιτροπή Pega η οποία μάλιστα έκανε και συγκεκριμένα συμπεράσματα από την επίσκεψή της στην Αθήνα αλλά και συνολικά από το διεθνή και Ευρωπαϊκό Τύπο.

Το Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ κ. Παναγιώτης Βλάχος σημείωσε ότι: “Εγώ θα συμφωνήσω ότι πρόκειται για ένα σκάνδαλο διεθνές  Ευρωπαϊκό δίνει χώρο και επιχειρήματα σε αυτούς που πιστεύουν ότι όλοι οι πολιτικοί είναι ίδιοι και διεφθαρμένοι και  δυστυχώς σε μία περίοδο που το κοινωνικό κράτος και οι πολιτικές για τη στήριξη των μη προνομιούχων θα έπρεπε να είναι στην  προτεραιότητα των εθνικών κυβερνήσουν η Ευρωπαϊκή Ένωση κλωνίζεται και παράλληλα και όλα τα εθνικά πολιτικά συστήματα. Ο δικός μας  πολιτικός χώρος είναι αλήθεια ότι δοκιμάζεται από αυτή την ιστορία . Δοκιμάζεται γιατί η κυρία Καϊλή προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ είναι ΠΑΣΟΚ  αλλά από την άλλη μας δίνει και τη δυνατότητα να τραβήξουμε μία κόκκινη γραμμή σε ότι αφορά  και ζητήματα ηθικής και ακεραιότητας αλλά και σε ότι αφορά επαμφοτερίζουσες πολιτικές λογικές του να δηλώνεις ότι είσαι ΠΑΣΟΚ αλλά στην πραγματικότητα να μην τηρείς ούτε τις αρχές ούτε να εναρμονίζεσαι με τις αξίες και φυσικά να μην ευθυγραμμίζεσαι και με τις πολιτικές επιλογές..”.