Lifestyle

Λούκας Γιώρκας: Έκανε επίσημα πρόταση γάμου στην σύντροφό του, Βασιλική – Δείτε τι έλεγε πριν 6 μήνες

Λούκας Γιώρκας: Έκανε επίσημα πρόταση γάμου στην σύντροφό του, Βασιλική – Δείτε τι έλεγε πριν 6 μήνες

Πηγή Φωτογραφίας: Τι λες τώρα

«Στην Κύπρο είμαστε συνηθισμένοι στους μεγάλους γάμους. Ωστόσο, υπάρχει η θέληση να το κρατήσουμε στον ενδότερο κύκλο»

Ο Λούκας Γιώρκας ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο τραγουδιστής έχει φροντίσει όλα αυτά τα χρόνια να προστατεύει την προσωπική του ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τα τελευταία 2 χρόνια διατηρεί σχέση με την 28χρονη δικηγόρο, Βασιλική Σαλαμπάση. Σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ!, το ζευγάρι ετοιμάζεται να ενωθεί σύντομα με τα δεσμά του γάμου.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του περιοδικού, ο Λούκας Γιώρκας έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και εκείνη είπε αμέσως το «ναι».

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day» πριν λίγους μήνες, ο τραγουδιστής είχε δηλώσει: «Είμαι ένα βήμα πριν τον γάμο. Όταν φτάσω πολύ κοντά, θα το πούμε. Όταν θα έρθει η στιγμή που θα βάλω το σμόκιν μου και θα πάω, θα το ξέρετε». Όσο για το πού θα πραγματοποιηθεί ο γάμος, καθώς ο ίδιος κατάγεται από την Κύπρο κι έχει εκεί την οικογένειά του, ενώ η σύντροφός του από την Ελλάδα, ο τραγουδιστής ανέφερε πως δεν έχουν καταλήξει ακόμα.

«Στην Κύπρο είμαστε συνηθισμένοι στους μεγάλους γάμους. Ωστόσο, υπάρχει η θέληση να το κρατήσουμε στον ενδότερο κύκλο», είπε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments