Αθλητισμός

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο Πούχατς έχει ήδη “ψηφίσει” το τριφύλλι και πιέζει να γίνει το deal

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο Πούχατς έχει ήδη “ψηφίσει” το τριφύλλι και πιέζει να γίνει το deal

Πηγή Φωτογραφίας: panathinaikos24.gr/newspao.gr

Το... πλεονέκτημα που έχει αυτή την στιγμή το "τριφύλλι" επικεντρώνεται στο γεγονός πως ο ίδιος ο Πούχατς έχει κάνει ήδη την επιλογή του. Κι έχει "ψηφίσει" Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη καταλήξει εδώ και μέρες στον Τιμοτέους Πούχατς, όσον αφορά τον παίκτη που θα κληθεί να αντικαταστήσει το κενό του Κρίστιαν Γκάνεα στο αριστερό άκρο της “πράσινης” άμυνας στο δεύτερο μισό της σεζόν, έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση προς τον Ουνιόν Βερολίνου για τον δανεισμό του με οψιόν αγοράς και θέλει να “τρέξει” τις εξελίξεις, προκειμένου να έχει τον διεθνή Πολωνό μπακ, απ’ τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου.

Το όλο θέμα για την ώρα έχει “φρενάρει” απ’ τη γερμανική ομάδα, η οποία -εν αντιθέσει με τον Παναθηναϊκό- δεν βιάζεται για να προχωρήσει την όλη διαδικασία, αφενός διότι ο παίκτης δεσμεύεται μαζί της με συμβόλαιο έως το 2024 κι αφετέρου, διότι θέλει να “ζυγίσει” τις επιλογές της, δεδομένου ότι για τον 23χρονο ακραίο αμυντικό, υπάρχει επιβεβαιωμένο ενδιαφέρον από τη γαλλική Στρασμπούρ και την ιταλική Βενέτσια.

Το… πλεονέκτημα που έχει αυτή την στιγμή το “τριφύλλι” επικεντρώνεται στο γεγονός πως ο ίδιος ο Πούχατς έχει κάνει ήδη την επιλογή του. Κι έχει “ψηφίσει” Παναθηναϊκό.

Παρά τα δημοσιεύματα γερμανικών ΜΜΕ την Παρασκευή (24/12) περί πρόθεσης του προπονητή της Ουνιόν, Ουρς Φίσερ να επαναξιολογήσει όλο το ρόστερ της ομάδας του Βερολίνου ενόψει του δεύτερου εξαμήνου της σεζόν, ο Πολωνός μπακ γνωρίζει καλά πως ο χρόνος κι ο χώρος του στο αγωνιστικό πλάνο του γερμανικού κλαμπ θα είναι ελάχιστος. Και γι’ αυτό είχε ζητήσει από τους εκπροσώπους του να βρει ομάδα και να αποχωρήσει τον Ιανουάριο.

Δεν τον “ψήνει” η Βενέτσια και η Στρασμπούρ

Από εκεί και πέρα, πρώτον δεν τον… συγκινεί η προοπτική να αγωνιστεί στη Serie B με τη Βενέτσια και δεύτερον δεν δείχνει να τον “ψήνει” μία πιθανή μετακίνηση στην Στρασμπούρ -μολονότι θα είχε τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε ένα πρωτάθλημα “πρώτης ταχύτητας” όπως είναι η γαλλική Ligue 1, διότι το γαλλικό κλαμπ είναι στη ζώνη του υποβιβασμού και δεν καλύπτει τις φιλοδοξίες του.

Αντίθετα, ο Πούχατς θέλει να έρθει στον Παναθηναϊκό και το έχει μεταφέρει ήδη στον ατζέντη του, ζητώντας να πιέσει προς όλες τις κατευθύνσεις, προκειμένου να γίνει το deal με τους “πράσινους”.

Ο ίδιος θέλει να αγωνιστεί σε μία ομάδα που είναι σε θέση να διεκδικεί τίτλους και θα του προσφέρει τη δυνατότητα να παίξει στα Κύπελλα Ευρώπης.

Και μέσα απ’ αυτή τη διαδικασία να διεκδικήσει ξανά την επιστροφή του στην Εθνική Πολωνίας ενόψει των προκριματικών του Euro2024 που θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο, ειδικά τώρα όπου θα υπάρξει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της μετά την αποχώρηση του Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς.

Του “κόστισε” ο αποκλεισμός απ’ το Μουντιάλ

Ο Πούχατς έφερε… βαρέως το γεγονός πως “κόπηκε” από την τελική 26άδα της Πολωνίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, αν και ήταν βασικό στέλεχός της στη σειρά των προκριματικών (5 συμμετοχές, 3 φορές στον πάγκο) διότι είχε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στην Ουνιόν Βερολίνου.

Η πλευρά του (μάνατζερ) έχει μιλήσει ήδη μιλήσει με τους “πράσινους” και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έχει ενημερωθεί για το ρόλο και το πλάνο αξιοποίησής του στον Παναθηναϊκό, έχει συλλέξει πολλές πληροφορίες για τα πάντα γύρω απ’ το “τριφύλλι” και είναι πολύ “ζεστός” για τη μετακόμισή του στην Ελλάδα, παρά το όποιο… ρίσκο (ως προς το… μονιμότητα της κατάστασης και της μεταγραφής) εμπεριέχει πάντα ένας δανεισμός με οψιόν αγοράς…

Πρόθεση και για “ενοίκιο” έως 200.000 ευρώ

Η ουσία για τον Παναθηναϊκό (που είναι διατεθειμένος να πληρώσει και “ενοίκιο” έως 200.000 ευρώ) είναι πως ο παίκτης έχει πάρει τις αποφάσεις του κι έχει άκρως ενισχυτικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις που είναι σε εξέλιξη εδώ και δύο εβδομάδες με την Ουνιόν, πιέζοντας κι αυτός απ’ την πλευρά του προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Η εβδομάδα που ξεκινάει θα είναι καθοριστική, όμως η αίσθηση που υπάρχει συνολικά είναι πως η συμφωνία (αν δεν προκύψει κάτι εντελώς… απρόοπτο στην πορεία) θα ολοκληρωθεί, με τον Πούχατς να γίνεται το πρώτο χειμερινό απόκτημα των περσινών Κυπελλούχων Ελλάδας κι εφετινών πρωτοπόρων της Super League…

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments