Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Στα ραντάρ οι Ισπανοί, Άαρον Μάρτιν και Τόνι Λάτο, για το αριστερό άκρο της άμυνας

Ολυμπιακός μεταγραφές: Στα ραντάρ οι Ισπανοί, Άαρον Μάρτιν και Τόνι Λάτο, για το αριστερό άκρο της άμυνας
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επέστρεψαν το πρωί της Δευτέρας των Χριστουγέννων (26/12) στις προπονήσεις στο Ρέντη μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Μίτσελ

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επέστρεψαν το πρωί της Δευτέρας των Χριστουγέννων (26/12) στις προπονήσεις στο Ρέντη μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Μίτσελ, πιάνοντας δουλειά ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκης την Τετάρτη 28/12 (18:00, COSMOTE SPORT 3 και LIVE από το SPORT24).

Η νίκη αποτελεί μονόδρομος για τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι θέλουν να κάνουν μία νέα αρχή μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα και με τον τρόπο που αυτή ήρθε. Η πειραϊκή ομάδα έχει χάσει σημαντικό έδαφος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος και αν θέλει να πλησιάσει πάλι στην κορυφή θα πρέπει να αλλάξει πρόσωπο αγωνιστικά επιδιώκοντας σερί νικών.

Παράλληλα, στον Ολυμπιακό είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στις απαραίτητες προσθαφαιρέσεις στο έμψυχο δυναμικό. Όπως έχουμε αναφέρει, οι ερυθρόλευκοι προτίθενται να κινηθούν για την απόκτηση στόπερ, αριστερού μπακ, εξτρέμ και σέντερ φορ την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ταυτόχρονα, ο Μίτσελ έχει ζητήσει την μείωση του αριθμού των παικτών στο ρόστερ και αναλύσαμε ποιοι βρίσκονται κοντά στην πόρτα της εξόδου ή αποτελούν αυτή τη στιγμή τους αδύναμους κρίκους, με βάση τις επιλογές του προπονητή.

Σε ό,τι αφορά την ενίσχυση στην αριστερή πλευρά της άμυνας, στα ραντάρ του Ολυμπιακού βρίσκονται ο Μαζουακού της Γουέστ Χαμ ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στην Μπεσίκτας, ο Φαν Άανχολτ της Γαλατασαράι, ο Άμπνερ της Ατλέτικο Παραναένσε και ο Ντουμπιά της Ανζέ. Στα υπόψη των ερυθρόλευκων, όμως, είναι και δύο Ισπανοί ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό, πρόκειται για τον Άαρον Μάρτιν της Μάιντς και τον Τόνι Λάτο της Βαλένθια, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν τον Ιούνιο.

Ο Άαρον Μάρτιν Καρικόλ, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι 25 ετών, αποτελεί προϊόν των Ακαδημιών της Εσπανιόλ και το καλοκαίρι του 2019 πήρε μεταγραφή στην Μάιντς με το ποσό των 6.000.000 ευρώ. Πρόπερσι αγωνίστηκε ένα εξάμηνο ως δανεικός στη Θέλτα, αλλά επέστρεψε στην Μπουντεσλίγκα και έκτοτε είναι βασικός. Μέσα στην περίοδο έχει 15 συμμετοχές, τρία γκολ και 2 ασίστ στο πρωτάθλημα και παρά τις κινήσεις από την πλευρά της Μάιντς για την ανανέωση του συμβολαίου του, όλα είναι ανοιχτά.

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μάρτιν έχουν δείξει τις τελευταίες εβδομάδες η Τορίνο, η Μπολόνια, η Μπεσίκτας, η Γαλατασαράι και η Εσπανιόλ. Η αξία του Ισπανού αριστερού μπακ στο διεθνές ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ανέρχεται στα 7.000.000 ευρώ, σε μία εβδομάδα από τώρα μπορεί να υπογράψει ως ελεύθερος ενόψει του καλοκαιριού και φέρεται να αναζητάει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του. Η Μάιντς μπροστά στον κίνδυνο να τον χάσει ως ελεύθερο, δεν αποκλείεται να συζητήσει τυχόν προσφορές τις προσεχείς εβδομάδες.

Ο Αντόνιο Λατόρε Γκρουέσο, ή πιο γνωστός ως Τόνι Λάτο είναι επίσης 25 ετών και αποτελεί προϊόν των Ακαδημιών της Βαλένθια. Αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο ως δανεικός στην Αϊντχόφεν το 2019 και άλλη μισή περίοδο στην Οσασούνα το 2020. Το συμβόλαιο του Ισπανού αμυντικού με τη Βαλένθια λήγει το καλοκαίρι και μέχρι σήμερα στη σεζόν έχει εννέα συμμετοχές και ένα τέρμα. Η αξία του είναι στα 2.500.000 ευρώ και ο παίκτης είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό και το περασμένο καλοκαίρι.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις ομάδων και παικτών που τους ενδιαφέρουν στις θέσεις του στόπερ, του αριστερού μπακ, του εξτρέμ και του σέντερ φορ και σύντομα αναμένονται εξελίξεις. Άλλωστε, στο τέλος της εβδομάδας θα ξεκινήσει και επίσημα η χειμερινή μεταγραφική περίοδος.

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments