Διεθνή

Ουκρανία: Την βοήθεια της Ινδίας ζητά ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι

Ουκρανία: Την βοήθεια της Ινδίας ζητά ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι

Πηγή Φωτογραφίας: OfficeofUkrainianPresident/telegram

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι ζητά την βοήθεια της Ινδίας στον πόλεμο που διεξάγεται στην Ουκρανία.

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι ζητά την βοήθεια της Ινδίας στον πόλεμο που διεξάγεται στην Ουκρανία. Ο Ουκρανός πρόεδρος ανέφερε ότι επιδιώκει τη βοήθεια της Ινδίας για την υλοποίηση μιας “ειρηνευτικής φόρμουλας”, σε μία τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Ινδό πρωθυπουργό Ναρέντρα Μόντι.

“Είχα ένα τηλεφώνημα με τον πρωθυπουργό Ναρέντρα Μόντι και του ευχήθηκα μία επιτυχή προεδρία στην G20”, έγραψε ο Ζελένσκι σε μία ανάρτησή του στο Twitter. “Ήταν σε αυτή την πλατφόρμα όταν ανακοίνωσα την ειρηνευτική φόρμουλα και τώρα υπολογίζω στη συμμετοχή της Ινδίας για την πραγμάτωσή της.

Ουκρανία: Το μήνυμα Ζελένσκι και η έκκληση Πούτιν

Μήνυμα για την ημέρα των Χριστουγέννων έστειλε ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντιμίρ Ζελένσκι, εκτιμώντας ότι το Κίεβο θα κάνει το δικό του χριστουγεννιάτικο θαύμα έναντι της Ρωσίας. Την ίδια ώρα η ρωσική τηλεόραση μετέδωσε συνέντευξη του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, στην οποία δηλώνει έτοιμος για διαπραγματεύσεις, αλλά κατηγορεί τη Δύση ότι δεν θέλει να προχωρήσει σε συνομιλίες.

«Αντέξαμε στην αρχή του πολέμου – αντέξαμε επιθέσεις, απειλές, πυρηνικό εκβιασμό, τρομοκρατία, πυραυλικά πλήγματα. Θα αντέξουμε αυτόν τον χειμώνα επειδή ξέρουμε για ποιο πράγμα πολεμάμε», τόνισε.

«Ακόμη και στο απόλυτο σκοτάδι, θα βρούμε ο ένας τον άλλον για να αγκαλιαστούμε σφιχτά. Και αν δεν υπάρχει θέρμανση, θα αγκαλιαστούμε για πολλή ώρα για να ζεστάνουμε ο ένας τον άλλον. Θα χαμογελάμε και θα είμαστε χαρούμενοι, όπως πάντα. Με μια διαφορά: δεν θα περιμένουμε το θαύμα, γιατί το δημιουργούμε μόνοι μας» πρόσθεσε ο Ουκρανός πρόεδρος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments