Αθλητισμός

“Άαρον, Λάτο, Τόφολο και Σουαζό για Ολυμπιακό – Ψάχνει εντατικά ομάδα ο Ρέαμπτσιουκ” [vid]

“Άαρον, Λάτο, Τόφολο και Σουαζό για Ολυμπιακό – Ψάχνει εντατικά ομάδα ο Ρέαμπτσιουκ” [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eliseo Fernandez | Συντελεστές: REUTERS

Η λίστα με τα υποψήφια ονόματα στο Λιμάνι και γιατί η απόκτηση αριστερού μπακ αποτελεί πλέον προτεραιότητα.

Η λίστα με τα υποψήφια ονόματα στο Λιμάνι και γιατί η απόκτηση αριστερού μπακ αποτελεί πλέον προτεραιότητα. Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, σε αγωνιστικό και μεταγραφικό επίπεδο, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας αναφέρθηκε στα αγωνιστικά θέματα των Πειραιωτών και στη συνέχεια μίλησε για τα μεταγραφικά, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός έχει προτεραιότητα τη δεδομένη περίοδο την απόκτηση ενός αριστερού μπακ. Και γιατί τον χρειάζεται και γιατί ο Ρέαμπτσιουκ φαίνεται πως είναι προς αποχώρηση.

Τα τελευταία ονόματα που έχουν μπει στην «ερυθρόλευκη» λίστα είναι δύο Ισπανοί: ο Άαρον της Μάιντς, ο Λάτο της Βαλένθια, ο Άγγλος Τόφολο της Νότιγχαμ και ο αριστερός μπακ της εθνικής Χιλής, ο Σουάζο.

Για το θέμα του Μάντσίνι, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός τουλάχιστον αυτή τη στιγμή έχει αποσυρθεί από την υπόθεση του Αργεντινού εξτρέμ του Άρη και είναι πλέον θέμα της ομάδας και του παίκτη, με ποιον θα συμφωνήσουν, κατά τις πληροφορίες του Κώστα Νικολακόπουλου έναν ρώσικο και έναν μεγάλο ελληνικό σύλλογο.
Πηγή: sportdog.gr
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments