Trash

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Έστειλα μήνυμα σε μια Νάνσυ από την Ουρουγουάη και δεν μου απάντησε»

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Έστειλα μήνυμα σε μια Νάνσυ από την Ουρουγουάη και δεν μου απάντησε»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

"Μπαίνω και βλέπω ότι υπάρχει λογαριασμός με δικές μου φωτογραφίες, του γιου μου, του άντρα μου, της ζωής μας. Έστελνε μηνύματα σε ανθρώπους που ξέρω, απαντούσε ως εγώ" αποκαλύπτει η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Μία ιδιαίτερη αποκάλυψη έκανε στον «αέρα» της εκπομπής Studio 4 η Νάνσυ Ζαμπέτογλου. Η παρουσιάστρια της ΕΡΤ αναφέρθηκε στην ηλεκτρονική απάτη που έστησε άγνωστος μέσω Facebook, δημιουργώντας λογαριασμό με το όνομά της και στέλνοντας μηνύματα για να υποκλέψει χρήματα.

View this post on Instagram

A post shared by nancyzabetoglou (@nancyzabetoglou)

«Κάποιος απατεώνας έφτιαξε έναν λογαριασμό στο Facebook και υποστήριζε ότι είμαι εγώ. Έστελνε μηνύματα σε ανθρώπους που ξέρω, απαντούσε ως εγώ, ξεκινούσε με ένα απλό «Γεια σου, τι κάνεις;» ως Νάνσυ και μετά έλεγε «υπάρχει μία πλατφόρμα στην οποία εγώ μπήκα και έβγαλα λεφτά». Ήταν απάτη ξεκάθαρη» αποκάλυψε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Ελπίζω κανείς ποτέ από εσάς να μην «ψήθηκε» ότι εγώ έχω στείλει ένα τέτοιο μήνυμα. Μου το λένε αυτό Παραμονή Χριστουγέννων, μπαίνω από άλλο κινητό και βλέπω ότι όντως υπάρχει ένας λογαριασμός με δικές μου φωτογραφίες, του γιου μου, του άντρα μου, της ζωής μας. Κάναμε αναφορές και τα λοιπά» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Βέβαια, μέσα από αυτή την ηλεκτρονική απάτη, η παρουσιάστρια κατέληξε να έρθει σε επαφή με μία άγνωστη κοπέλα από την Ουρουγουάη, με την οποία – κατά έναν τρόπο – έχουν το ίδιο επίθετο.

«Ενώ λοιπόν ψάχνω για να δω εάν αυτός ο λογαριασμός υπάρχει ακόμη, που δόξα τω Θεώ κατέβηκε, τι βρίσκω; Βρίσκω «Nancy Zampetogliris – Ουρουγουάη». Της έστειλα μήνυμα αυτής της κοπέλας, δεν ξέρει αγγλικά. Μου έστειλε ένα «Holla!» σκέτο, εγώ της έστειλα «Hello! What a coincidence!», τίποτα δεν απάντησε. Θα το βρω να της το γράψω στα ισπανικά, θα επικοινωνήσω» περιέγραψε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments