Διεθνή

Όταν το κίνημα τρολάρει

Όταν το κίνημα τρολάρει

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Μόνιμα αποκλεισμένος από το YouTube, το TikTok, το Meta (Facebook και Instagram) λόγω της ανάπτυξης της ρητορικής μίσους του, ο Άντριου Τέιτ είχε «συλλάβει» την περιβαλλοντική ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ προχθές στο Twitter, το τελευταίο mainstream κοινωνικό δίκτυο όπου μπορεί ακόμα να εκφραστεί

Εδώ και χρόνια το ελευθεριακό πνεύμα του Μπακούνιν παίρνει το αίμα του πίσω από τον τετραγωνισμένα λογικό Μαρξ και ο αυθορμητισμός των κινημάτων εκδικείται τις τρανές συνόδους κεντρικοεπιτροπάριων των άλλοτε κραταιών κομμουνιστικών κομμάτων ή τη σοσιαλδημοκρατική υπνηλία των κεντροαριστερών κομμάτων του ευρωπαϊκού βορρά. Ακόμη και η «στριφνή» Γκρέτα Τούνμπεργκ του περιβαλλοντικού κινήματος εκφράζεται αυθορμήτως, τρολάροντας ανηλεώς τον Άντριου Τέιτ. Από μια άποψη, προτιμότερο από το να επισκέπτεται κανείς τον Λούλα για να εμπνευστεί.

Μόνιμα αποκλεισμένος από το YouTube, το TikTok, το Meta (Facebook και Instagram) λόγω της ανάπτυξης της ρητορικής μίσους του, ο Άντριου Τέιτ είχε «συλλάβει» την περιβαλλοντική ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ προχθές στο Twitter, το τελευταίο mainstream κοινωνικό δίκτυο όπου μπορεί ακόμα να εκφραστεί.

«Γεια σου Γκρέτα. Έχω 33 αυτοκίνητα. Η Bugatti μου έχει έναν κινητήρα 8 λίτρων, 16 βαλβίδων quad turbo. Οι δύο μου Ferrari 812 competizione έχουν έναν 6,5 λίτρων, 12 βαλβίδων. Αυτή είναι μόνο η αρχή», έγραψε ο μποξέρ, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του δίπλα στην Bugatti του. Δώστε μου τη διεύθυνση email σας για να σας στείλω την πλήρη λίστα της συλλογής αυτοκινήτων μου και τις αντίστοιχες τεράστιες εκθέσεις τους».

Η μετέφηβη ακτιβίστρια δεν άφησε αναπάντητη την πρόκληση και απάντησε με ειρωνεία στο κάλεσμα, αναρτώντας δημόσια στην πλατφόρμα: «Ναι, παρακαλώ διαφωτίστε με. Στείλτε μου email στο [email protected]».

Η απάντηση της περιβαλλοντικής ακτιβίστριας μάλλον έκανε έξω φρενών τον Τέιτ, με το πλούσιο βιογραφικό σε μισογυνισμό, σεξισμό και αλλεπάλληλες αποβολές από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments