Lifestyle

Πατούλη: «Ρε λύσσα με τον Χολέβα! Όχι άλλο κίτρινο» [vid]

Πατούλη: «Ρε λύσσα με τον Χολέβα! Όχι άλλο κίτρινο» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Η Μαρίνα Πατούλη αποκάλυψε ότι κατεβαίνει για Δήμαρχος Πεύκης-Λευκόβρυσης με το επίθετο του πρώην συζύγου της.

Η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε σε εορταστική εκδήλωση για τον ερχομό του 2023, όπου και τη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες. Η πρώην σύζυγος του Γιώργου Πατούλη ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τον Βλάσση Χολέβα, τη Μαρία Καρλάκη και για το πόσο την επηρεάζει η έκθεση στη δημοσιότητα.

Όσον αφορά στην έκθεση στη δημσιότητα και στο πόσο αυτή, επηρεάζει τη ζωή της: «Το έχω συνηθίσει πλέον και θεωρώ όταν είσαι αναγνωρίσιμο πρόσωπο έχεις το χρέος μαζί με τα θετικά να ακούς και τα αρνητικά. Θα ήταν αχαριστία εκ μέρους μου να νιώθω άσχημα με τη δημοσιότητα. Δεν θα ασχοληθώ με το ρούχα στο επίπεδο του επιχειρείν. Το μαγαζί μου στη Μύκονο το έχει αγοράσει ένας γνωστός επιχειρηματίας» είπε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη.

Όταν ρωτήθηκε για τον Βλάσση Χολέβα η ίδια ανέφερε με αγανάκτηση: «Ρε λύσσα με τον Χολέβα! Τα έχω πει όλα αυτά. Άλλη ερώτηση έχουμε;», ενώ όταν έγινε αναφορά σε πρόσφατες δηλώσεις της Μαρίας Καρλάκη συνέχισε: «Παιδιά σας παρακαλώ όχι άλλο κίτρινο! Πράγματα που αφορούν εσωστρέφεια, δεν τα βλέπω στο οπτικό μου πεδίο. Δεν το ακούω αυτό. Τίποτα. Κανένα σχόλιο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments