Πολιτική

Σακελλαροπούλου: Ευχές σε προσωπικό Ενόπλων Δυνάμεων, Λιμενικού, ποντοπόρων πλοίων και Ελληνισμού Διασποράς

Σακελλαροπούλου: Ευχές σε προσωπικό Ενόπλων Δυνάμεων, Λιμενικού, ποντοπόρων πλοίων και Ελληνισμού Διασποράς

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ανταλλαγή ευχών της Κατερίνας Σακελλαρποπούλου με προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ, ποντοπόρων πλοίων και εκπροσώπους της ελληνικής κοινότητας στην Οδησσό.

Ανταλλαγή ευχών της Κατερίνας Σακελλαροπούλου με προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ, ποντοπόρων πλοίων και εκπροσώπους της ελληνικής κοινότητας στην Οδησσό.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους επικεφαλής των επιτηρητικών φυλακίων Κήπων, Φαρμακονησίου και Οθωνών, τους κυβερνήτες της φρεγάτας «Σαλαμίς» και του περιπολικού κατευθυνόμενων βλημάτων «Καραθανάσης», που επιχειρούν στο Αιγαίο και στην ανατολική Μεσόγειο, τους επικεφαλής της 133 Σμηναρχίας Μάχης στο Καστέλι Κρήτης και της 135 Σμηναρχίας Μάχης στη Σκύρο, καθώς και με τους κυβερνήτες του περιπολικού ανοιχτής θαλάσσης Λιμενικού Σώματος «090», που εκτελεί αποστολή επιτήρησης στη θαλάσσια περιοχή της Σάμου, και του παράκτιου περιπολικού Λιμενικού Σώματος «930», που συμμετέχει στην ευρωπαϊκή επιχείρηση «Themis» στη Σαρδηνία. Η κυρία Σακελλαροπούλου ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και τους ευχαρίστησε για την αφοσίωση με την οποία εκτελούν την αποστολή τους.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επικοινώνησε επίσης με τους πλοιάρχους των ελληνικών ποντοπόρων πλοίων «MARAN ATLAS» και «PEGASUS», που πλέουν στον Ινδικό Ωκεανό, και τους ευχήθηκε καλή χρονιά με ήρεμες θάλασσες.

Τέλος, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνομίλησε με εκπροσώπους της ελληνικής κοινότητας στην Οδησσό, τους ευχήθηκε καλή δύναμη και εξέφρασε την ελπίδα το νέο έτος να φέρει το τέλος του αιματηρού πολέμου στη χώρα τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments