Ελλάδα

Δράμα: Προφυλακιστέος ο 36χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό του 15χρονου γιου της συντρόφου του

Δράμα: Προφυλακιστέος ο 36χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό του 15χρονου γιου της συντρόφου του

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ο 36χρονος που κατηγορείται ότι βίασε τον 15χρονο γιο της συντρόφου του στη Δράμα, κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του στον ανακριτή, αφού είχε συλληφθεί έπειτα από έκδοση εντάλματος.

Ο 36χρονος που κατηγορείται ότι βίασε τον 15χρονο γιο της συντρόφου του στη Δράμα, κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του στον ανακριτή, αφού είχε συλληφθεί έπειτα από έκδοση εντάλματος. Έτσι, κατηγορείται για τον βιασμό του 15χρονου, αλλά και για απόπειρα βιασμού του 16χρονου φίλου του παιδιού.

Η μητέρα του 15χρονου λίγο νωρίτερα σε τηλεοπτικές δηλώσεις που έκανε, ανέφερε πως «για τον φίλο του γιου μου δεν ξέρω, δεν άκουσα τίποτα, εγώ κοιμόμουν. Αλλά για το παιδί μου ό,τι είναι να γίνει θα αναφερθεί στον ανακριτή αν χρειαστεί και στον εισαγγελέα. Εδώ και πόσες ημέρες φωνάζω λέγοντας “να μου πει την αλήθεια, το τι συμβαίνει”. Δεν μου είπε κάτι. Αν το έκανε υπάρχει Δικαιοσύνη».

Σημειώνεται, ότι ο δράστης, ο οποίος συνελήφθη, φέρεται να βίαζε το ανήλικο αγόρι για 1,5 χρόνο. Σύμφωνα με τα όσα είπε το παιδί στους αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια της βραδιάς κι ενώ κοιμόταν, ο σύντροφος της μητέρας του φίλου του προσπάθησε να τον κακοποιήσει σεξουαλικά.

Το παιδί κατάφερε να του ξεφύγει, ωστόσο, μίλησε στη μητέρα του και η υπόθεση πέρασε στα χέρια της Αστυνομίας. Ο 15χρονος εξετάστηκε από ιατροδικαστή και στο πλαίσιο της έρευνας εξετάστηκε και ο 15χρονος φίλος του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments