Οδηγός

ΔΥΠΑ ΟΑΕΔ: Οι εργαζόμενοι που θα λάβουν 400 ευρώ επίδομα

ΔΥΠΑ ΟΑΕΔ: Οι εργαζόμενοι που θα λάβουν 400 ευρώ επίδομα

Πηγή Φωτογραφίας: Pixabay

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αιτήσεις εργαζομένων στη ΔΥΠΑ μέσω της πλατφόρμας voucher.gov.gr για να λάβουν εκπαιδευτικό επίδομα 400 ευρώ ενώ ο οδηγός του προγράμματος παρέχει οδηγίες εγγραφής.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αιτήσεις εργαζομένων στη ΔΥΠΑ μέσω της πλατφόρμας voucher.gov.gr για να λάβουν εκπαιδευτικό επίδομα 400 ευρώ ενώ ο οδηγός του προγράμματος παρέχει οδηγίες εγγραφής. Μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα, για την ακρίβεια 150.000 δικαιούχοι, θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα Πάω Μπροστά της ΔΥΠΑ μέσω της ιστοσελίδας voucher.gov.gr, πατώντας στον σύνδεσμο «Εγγραφή στο Μητρώο Ωφελουμένων Εργαζομένων για κατάρτιση».

Εγγραφή στο Μητρώο Ωφελουμένων – Εργαζόμενων για κατάρτιση

Το πρόγραμμα κατάρτισης υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης- NextGenerationEU.

Για να υποβάλετε την αίτηση, θα πρέπει να:

  • είστε μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα
  • έχετε ηλικία άνω των 18 ετών
  • είστε απόφοιτοι τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης

Το κάθε πρόγραμμα κατάρτισης μπορεί να απαιτεί επιπλέον προϋποθέσεις για τη συμμετοχή των ωφελουμένων. Θα χρειαστείτε: τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet την επισύναψη κατά περίπτωση επιπλέον δικαιολογητικών.

H διαδικασία της αίτησης χωρίζεται σε 2 στάδια:

  • ΣΤΑΔΙΟ Α: Με την είσοδό σας στην πλατφόρμα γίνεται έλεγχος της απασχόλησης και της ηλικίας, ενώ κατά την υποβολή της αίτησης γίνεται έλεγχος των στοιχείων μέσω του ΕΡΓΑΝΗ και σε περίπτωση μη ταυτοποίησης δεν επιτρέπεται η υποβολή της αίτησης.
  • ΣΤΑΔΙΟ Β: Συμπληρώνετε και υποβάλετε την αίτηση συμμετοχής επισυνάπτοντας τα απαιτούμενα δικαιολογητικά σε μορφή αρχείου pdf, και αποθηκεύετε το αποδεικτικό της υποβολής της αίτησής σας, το οποίο αναγράφει τον «Κωδικό Αριθμό Υποβολής Αίτησης Συμμετοχής» (ΚΑΥΑΣ) καθώς και την ακριβή ημερομηνία και ώρα υποβολής της.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments