Ελλάδα

Κατερινόπουλος: «Θα πρέπει να ανοίξει ο φάκελος της αυτοκτονίας του εστιάτορα, στο οποίο σύχναζε η Κάρολαιν»

Κατερινόπουλος: «Θα πρέπει να ανοίξει ο φάκελος της αυτοκτονίας του εστιάτορα, στο οποίο σύχναζε η Κάρολαιν»

Πηγή Φωτογραφίας: taxidromos.gr

Ο εστιάτορας βρέθηκε «αυτοκτονημένος με δύο σφαίρες στο κεφάλι» είπε ο κ. Κατερινόπουλος

Τα όσα είπε ο πατέρας της άτυχης Καρολάιν σχετικά με «εμπλοκή» του γυναικοκτόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου σε «εμπόριο ναρκωτικών» σχολίασε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Συγκεκριμένα, όπως τόνισε μιλώντας στο Star, του κάνει εντύπωση ότι «έρχεται τώρα και τα λέει αυτά ο πατέρας της Καρολάιν. Από εκεί και έπειτα κάνει κάποιους συνδυασμούς». Σε άλλο σημείο, υπογράμμισε ότι «το βάρος της απόδειξης εδώ το φέρνει ο πατέρας που βγάζει στη δημοσιότητα αυτή την επιστολή. Υπάρχει η δυνατότητα στις εισαγγελικές αρχές να ξεκινήσουν από εκεί».

«Βεβαίως, έγιναν τότε κάποια πράγματα, πρωτοφανή για τα ελληνικά αστυνομικά χρονικά. Ευτυχώς, στο τέλος βρέθηκε η αλήθεια, αυτή τουλάχιστον που δέχτηκε το δικαστήριο. Κάνει και κάποιους συνδυασμούς όπως ενός θανάτου κάποιου εστιάτορα στου οποίου το μαγαζί σύχναζε ο Μπάμπης και ο οποίος βρέθηκε αυτοκτονημένος και κατά τους ιατροδικαστές με δυο σφαίρες στο κεφάλι, αν θυμάμαι καλά. Και ο οποίος, σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες τουλάχιστον, είχε ταξιδέψει με το ελικόπτερο με το Μπάμπη κάποιες φορές στο παρελθόν», είπε χαρακτηριστικά.

«Θα πρέπει να ανοίξει ο φάκελος της αυτοκτονίας του εστιάτορα στο οποίο σύχναζε η Καρολάιν. Να χυθεί φως!» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Κατερινόπουλος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments