Trash

Κατερίνα Καραβάτου: Αποκάλυψε το πιο ακραίο μέρος που έχει κάνει σεξ

Κατερίνα Καραβάτου: Αποκάλυψε το πιο ακραίο μέρος που έχει κάνει σεξ

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Συγκεκριμένα, δήλωσε.....

Η Κατερίνα Καραβάτου έδωσε συνέντευξη στον Θέμη Γεωργαντά και μίλησε για όλα, όπως το όνειρό της το πιο ακραίο μέρος που έχει κάνει σεξ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerinakaravatou (@katerinakaravatou)

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Σκηνή, παραλία, κάμπινγκ, μέσα στη σκηνή, έξω βράδυ στο αυτοκίνητο μετράει; Να πω αυτό;»

Και επίσημα στην παρουσίαση του My Style Rocks θα βρεθεί η Κατερίνα Καραβάτου, ύστερα από την σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας ο ΣΚΑΪ.

«Το στυλ θα ροκάρει ξανά στις οθόνες μας και η Κατερίνα Καραβάτου θα το απογειώσει με την επιστροφή της στην τηλεόραση. Δυναμική προσωπικότητα και συνάμα συναισθηματική, με διεισδυτική αντίληψη και ευθύτητα, η δημοφιλής παρουσιάστρια θα βρίσκεται καθημερινά στον ΣΚΑΪ για να ενισχύσει την ψυχαγωγική, απογευματινή ζώνη του σταθμού, φέρνοντας μαζί της την πολύχρονη τηλεοπτική εμπειρία της και όλα όσα την έχουν κάνει ξεχωριστή και αγαπητή» αναφέρει χαρακτηριστικά το κανάλι του Φαλήρου στην ανακοίνωση του. «Η Κατερίνα θα μας συστήσει τις διαγωνιζόμενες που θα κυνηγήσουν το όνειρό τους, σε ένα project που τολμά να αναδείξει το διαφορετικό και δίνει την ευκαιρία για μια καριέρα στο χώρο της μόδας. Είναι το πρόσωπο που θα βρίσκεται στο πλευρό τους, και με την αμεσότητά που τη χαρακτηρίζει θα τις βοηθήσει να ξεδιπλώσουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που τις κάνουν μοναδικές».

Έτσι, λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, η πόρτα στο πλατό του Νίκου Μουτσινά άνοιξε και εμφανίστηκε η αγαπημένη παρουσιάστρια. «Θα τα πούμε άλλη φορά αναλυτικά γιατί σήμερα ήρθα εδώ μόνο και μόνο για να σου κάνω ποδαρικό στην πρώτη εκπομπή. Ξέρω τι άνθρωπος είσαι, σ’ αγαπάω πάρα πάρα πολύ και είμαι εδώ για αυτό» τόνισε, μέσα σε όλα, η Κατερίνα Καραβάτου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments