Αθλητισμός

Άρης – Αστέρας Τρίπολης 3-0: Επιστροφή στις ένδοξες νίκες για τους «κιτρινόμαυρους»

Άρης – Αστέρας Τρίπολης 3-0: Επιστροφή στις ένδοξες νίκες για τους «κιτρινόμαυρους»

Πηγή Φωτογραφίας: Sport FM

Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν με 3-0 του Αστέρα Τρίπολης για την 17η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος

Δύο πανέμορφα γκολ από Μανού Γκαρσία και Φαμπιάνο ήταν αρκετά για τον Άρη για να καθαρίσει από το πρώτο μισάωρο την υπόθεση νίκη με τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Καμάτσο να βάζει στο 90′ το… κερασάκι, για να βρεθούν οι Θεσσαλονικείς ξανά μόνοι στην 5η θέση. Ο Άρης επέστρεψε με… στυλ στις νίκες μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και βρίσκεται ξανά μόνος του στην πέμπτη θέση της Super League.

View this post on Instagram

A post shared by ARIS F.C. (@arisfc_official)

Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν με 3-0 του Αστέρα Τρίπολης για την 17η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, κάνοντας ένα πολύ καλό πρώτο μέρος, με τους Αρκάδες να ανεβαίνουν στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά να αδυνατούν να ξαναμπούν στο ματς.

Ο Άρης κατάφερε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη του ουσιαστική απειλή . Στο 19ο λεπτό, ο Μάνου Γκαρθία έξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής, μετά από απομάκρυνση από κόρνερ των Αρκάδων, και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για πρώτη φορά φέτος.

Η ομάδα του Πάρντιου είχε νέα καλή στιγμή στο 23ο λεπτό, με τον Νταρίντα να πλασάρει μέσα στην περιοχή, αλλά τον Παπαδόπουλο να μπλοκάρει.

Στο 32′ οι «κίτρινόμαυροι» πέτυχαν κι άλλο γκολ με σκόρερ τον Μαζικού.

Μετά από σουτ του Γκρέι, η μπάλα έφτασε στον Νταρίντα και εκείνος με τη σειρά του γύρισε στον Φαμπιάνο που την έσπρωξε στα δίχτυα.

2ο ημίχρονο

Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας ανέβηκε στον αγωνιστικό χώρο. Στο 59ο λεπτό ο Τιλίκα έκανε το πλασέ εκτός περιοχής και ο Κουέστα απλώθηκε και έδιωξε σε κόρνερ. Στο 63′ οι Αρκάδες βρήκαν δίχτυα με τον Ρεγκίς, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε, καθώς ο Γκαρντάβσκι, ο οποίος πάσαρε στον Ισπανό, ήταν εκτεθειμένος όταν έπαιρνε την μπάλα.

Η πρώτη τελική του Άρη ήταν στο δεύτερο μέρος ήταν στο 74′ έπειτα από ένα σουτ του Νταμπό, το οποίο έφυγε άουτ.

Οι Θεσσαλονικείς έβρισκαν κυρίιως χώρους στη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση.

Σε μία από αυτές ο Άρης έκανε το 3-0, με τον Μαντσίνι να τροφοδοτεί τον Καμάτσο, ο οποίος βρήκε δίχτυα με σουτ.

Η φάση του αγώνα

Το πανέμορφο γκολ του Μανού Γκαρσία που άνοιξε το δρόμο για την νίκη του Άρη

View this post on Instagram

A post shared by ARIS F.C. (@arisfc_official)

MVP

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα, που μετράει λίγες εβδομάδες στην Θεσσαλονίκη, έκανε το πρώτο του μεγάλο παιχνίδι με τα κιτρινόμαυρα, ήταν κυρίαρχος στον άξονα και έδωσε και την ασίστ στον Φαμπιάνο.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Άρης (Πάρντιου): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μαζικού, Φαμπιάνο, Μπράμπετς,Ετέμπο, Νταρίντα, Ματέο, Μαντσίνι, Μανου Γκαρθία, Γκρέι.

Αστέρας Τρίπολης (Μάντζιος): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Άλβαρες, Τζουκάνοβιτς, Καστάνιο , Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Μπερτόγλιο, Τιλίκα, Σίτο, Κρέσπι.

Με πληροφορίες από bnsports.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments