Trash

Διονυσία Γεωργιάδου: «Έχω φέρει κουβά με τα ποτά στο κεφάλι ενός πελάτη, για σχόλια για το σώμα μου» [vid]

Διονυσία Γεωργιάδου: «Έχω φέρει κουβά με τα ποτά στο κεφάλι ενός πελάτη, για σχόλια για το σώμα μου» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Η πρώην σύντροφος του Πάνου Νάτση, Διονυσία Γεωργιάδου, μιλά για τον γάμο, τη μητρότητα και τα απρεπή σχόλια που έχει δεχθεί στον χώρο εργασίας της.

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα παραχώρησε η Διονυσία Γεωργιάδου. Η γνωστή σαξοφονίστρια και πρώην σύντροφος του Πάνου Νάτση, μίλησε για τον γάμο, τη μητρότητα αλλά και τα απρεπή σχόλια που έχει δεχθεί από άντρες στον χώρο εργασίας της.

View this post on Instagram

A post shared by Dionisia Georgiadou (@dionisiageorgiadou)

«Μου αρέσει πάρα πολύ η συντροφικότητα, τα υπόλοιπα είναι όπως τα βλέπει ο καθένας. Εγώ δεν είχα ποτέ την ανάγκη να ντυθώ «τούρτα», δεν είναι στον χαρακτήρα μου. Είμαι πολύ πιο εναλλακτικός τύπος ούτως ή άλλως. Το μητρικό ένστικτο κάνει κύκλους σε μένα, τώρα κοιμάται βαθιά» παραδέχεται η Διονυσία Γεωργιάδου.

Θα αποκτούσε παιδιά για να τα μεγαλώσει μόνη της; Η Διονυσία Γεωργιάδου εξομολογείται: «Το θεωρώ πολύ εγωιστικό, το έχω σκεφτεί. Τώρα είμαι στο όχι. Είμαι πολύ υπέρ της υιοθεσίας, παρά με το ζόρι και εκβιαστικά να προσπαθήσεις να διαιωνίσεις το DNA σου. Έχω προσπαθήσει πάρα πολύ στο παρελθόν να αποκτήσω ένα παιδί».

Έχει δεχθεί σεξιστικές ή κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο εργασίας; «Μόνο φαλλοκρατικά σχόλια, που δεν είναι παρενόχληση. Είναι κακή κρίση και κακή παιδεία του απέναντι» απαντά η γνωστή σαξοφονίστρια.

Στο τελευταίο μέρος της συνέντευξης, η Διονυσία Γεωργιάδου περιγράφει ένα ακραίο περιστατικό που της έχει συμβεί επί σκηνής.

«Έχω φέρει μία παραμάνα από βοηθό στο κεφάλι ενός πελάτη. Όπως ήταν μαζί με όλα τα ποτά, τις σόδες και τα παγάκια τη γύρισα πάνω στο κεφάλι ενός πελάτη. Το άξιζε όμως. Μου έκανε περίεργα σχόλια για το σώμα μου, ξέφευγαν του ορίου που έχω εγώ» δηλώνει η Διονυσία Γεωργιάδου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments