Ελλάδα

Πισπιρίγκου: Νέο «όχι» στην εξαίρεση της ανακρίτριας [vid]

Πισπιρίγκου: Νέο «όχι» στην εξαίρεση της ανακρίτριας [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Απορρίφθηκε από το δικαστικό συμβούλιο το δεύτερο αίτημα που κατατέθηκε χθες από την πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου, για εξαίρεσης της ανακρίτριας

Απορρίφθηκε από το δικαστικό συμβούλιο το δεύτερο αίτημα που κατατέθηκε χθες από την πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου, για εξαίρεσης της ανακρίτριας . Η 34χρονη επικαλείται μεροληψία της δικαστικής λειτουργού. Ετσι, η κατηγορούμενη μητέρα για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας, θα συνεχίσει κανονικά την απολογία της για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας. Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε καταθέσει και πάλι αίτημα εξαίρεσης της δικαστικής λειτουργού πριν λίγες μέρες, διεκδικώντας πριν την απολογία της να εξεταστούν συγκεκριμένοι ιατροδικαστές ως μάρτυρες ειδικών γνώσεων.Η ανακρίτρια είχε αποδεχτεί να εξετάσει τους μάρτυρες και έτσι η απολογία της 34χρονης ξεκίνησε χθες, Τετάρτη.

Στις 31 Ιανουαρίου η δίκη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Για τις 31 Ιανουαρίου έδωσε διακοπή το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας. Το δικαστήριο οδηγήθηκε σε διακοπή, καθώς η 33χρονη κατηγορούμενη από την Πάτρα βρίσκεται αυτήν την ώρα στην Ευελπίδων, όπου απολογείται για τους θανάτους των άλλων δυο παιδιών της Ίριδας και Μαλένας.

Ήδη από την προηγούμενη συνεδρίαση ο συνήγορός της, Αλέξης Κούγιας, είχε ενημερώσει την πρόεδρο του δικαστηρίου ότι δεν θα έχει τελειώσει την προγραμματισμένη απολογία της ενώπιον της 35ης ανακρίτριας για να μπορέσει να βρεθεί στο δικαστήριο, με την προεδρο να επιμένει και να δίνει διακοπή τελικά για σήμερα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments